16 Ağustos 2014 Cumartesi

Isabela Soncini'den ateşli kareler!

Isabela Sonciniden seksi kareler! |  görsel 1
Isabela Soncini'den seksi kareler!
 
 
Isabela Soncini'den seksi kareler!
 
 
Isabela Soncini'den seksi kareler!
 
 
Isabela Soncini'den seksi kareler!
 
 
Isabela Soncini'den seksi kareler!
 
 
Isabela Soncini'den seksi kareler!
 
 
Isabela Soncini'den seksi kareler!
 
 
Isabela Soncini'den seksi kareler!
 
 
Isabela Soncini'den seksi kareler!

'Aşkım hangi sütyeni takayım' dedi işler karıştı!

'Aşkım hangi sütyeni takayım' dedi işler karıştı!



Adana’da eşini ve sevgilisi olduğunu iddia ettiği aile hekimini öldüren Mehmet Neytullah'ın ifadesi şok etti!


Adana’da eşini ve sevgilisi olduğunu iddia ettiği aile hekimini öldüren Mehmet Neytullah Ok, ilk duruşmada kendini, “Eşim telefondaki adama ‘Hayatım, aşkım şu anda hangi külot ve sutyeni giyeyim?’ dedi. Sonra bana ‘Adam mısın? Adam olsan vurursun’ dedi” diye savundu.
Adana'da kendisini aldattığı iddiasıyla eşi Semra Ok (34) ile eşinin gizli aşk yaşadığını öne sürdüğü aile hekimi Dr. Cengiz Ünal’ı (46) öldürdüğü iddia edilen Mehmet Neytullah Ok (40), 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı.

Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkan Ok, eşini ve eşinin sevgilisi olduğunu iddia ettiği doktoru arka arkaya nasıl öldürdüğünü şöyle anlattı: “Olaydan 6 ay önce eşimin yatak odasında telefon konuşmasına tanık oldum. Karşısındakine ‘Hayatım, aşkım’ gibi sözler kullanıyordu. Kapıyı açınca normal konuşmaya başladı. ‘Bu nasıl konuşma?’ deyince, ‘Arkadaşımla böyle konuşuyorum’ dedi.
‘ÇOCUKLARIMA KIYAMADIM’

Olay günü de eşim banyoya girdi. Bir erkekle konuşuyordu, ses yankı yapıyordu. Eşim, karşısındakine ‘Hayatım, aşkım şu anda hangi külodu, hangi sutyeni giyeyim?’ dedi. Yine tartıştık ve eşim bana doktorla birbirlerine âşık olduklarını söyledi. Bana ‘Adam mısın? Adam olsan vurursun’ dedi. Ben de silahımı alıp evden çıktım. Sağlık ocağının önüne gittim. Doktor çıktı ve önümden geçti. 7-8 metre yürüdü.
Yanına koşarak yaklaştım. Silahı ensesine dayadım. Tetiğe bastım ve 3 el ateş ettim. Eve gittim.Eşim kanepede oturuyordu. Yanına yaklaştım, ‘Sen kimseyi öldüremezsin’ deyince silahı ensesine dayayıp tetiğe bastım.Kanepenin önüne yığıldı. 2 tane daha sıktım.” Olay öncesi kızı ve küçük oğlu uyurken başlarına silah dayadığını ancak yapamadığını da söyledi. 

13 lük damada 16 lık gelin


13lük damada 16lık gelin |  görsel 1
BURSA'da oturan 13 yaşındaki C.Ş., ailesi tarafından kendisinden 3 yaş büyük, aynı mahallede oturan komşularının kızı N.P. ile evlendirildi. Aralarında düğün yapan aileler, çocuklarının resmi nikahının yaşları tutunca kıyılacağını söyledi.
13'lük damada 16'lık gelin
Merkez Yıldırım İlçesi'nde çadırda kalan iki aile, aralarında 'Beşik kertmesi' yaptıkları çocukları C.Ş. ile N.P.'yi mahallede yaptıkları düğün ile evlendirdi. N.P.'nin gelinlik giydiği düğün, bir gece öncesinden kına gecesi organize edilerek başladı. Sabaha kadar eğlenen davetliler, bir sonraki gün gelin almaya gitti. Ardından mahalle arasında düzenlenen düğünde, gelin ve damat karşılıklı olarak dans edip, göbek attı. Bir ara oynamaktan sıkılıp, "Arkadaşlarımın yanına gidiyorum" diyerek düğün alanından ayrılan küçük damat, güçlükle ikna edilerek getirildi.
Gelin ile damat arasındaki yaş ve boy farkının kendileri için önemli olmadığını söyleyen aileleri, "Biz çocuklarımızı birbirlerine sadık kalmaları için yaptığımız düğün ile evlendirdik. Erkek tarafı başlık parası dahi ödedi. Çocuklarımızın resmi nikahlarını yaşları tutunca kıyacağız" dedi. DHA
13'lük damada 16'lık gelin

13'lük damada 16'lık gelin

13'lük damada 16'lık gelin

Balayından el ele döndüler



Balayından el ele döndüler! |  görsel 1
ABD’nin Los Angeles kentinde evlenen ve burada balayı yapan Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti, yurda döndü.
 
Balayından el ele döndüler!
 
Oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, 2 hafta önce Amerika’da sade ve romantik bir düğünle evlenmişti. Los Angeles Malibu’da kumsalda yapılan düğüne çiftin yakın arkadaşları katılırken, çiçeği burnunda çift balayı sonrası Türkiye’ye dönüş yaptı.
 
Balayından el ele döndüler!
 
Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağı ile dün akşam saatlerinde Los Angeles’tan İstanbul’a gelen ünlü çift, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde el ele gazeteciler tarafından görüntülendi.
 
Balayından el ele döndüler!
 
Gazetecilerin sorularına “Çok mutluyuz ve çok keyifliyiz” diye yanıt veren çift, daha sonra Atatürk Havalimanı’ndan ayrıldı.
 
Balayından el ele döndüler!
 
 
Balayından el ele döndüler!
 
 
Balayından el ele döndüler!
 
 
 
Balayından el ele döndüler!
 
 
Balayından el ele döndüler!
 
 
Balayından el ele döndüler!

'Ateş Böceği Yalçın ' a son veda



Ateş böceği Yalçın son yolculuğuna uğurlandı |  görsel 1
MUĞLA’nın Marmaris İlçesinde tedavi görmekte olduğu hastanede 78 yaşında karaciğer kanserinden yaşamını yitiren ’Ateş Böceği Yalçın’ olarak tanınan ünlü komedyen Yalçın Otağı, 20 yıldır ikamet ettiği ve çok sevdiği Datça’da bugün, eşi, sevenleri ve sanat camiasından arkadaşlarının katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
'Ateş böceği Yalçın' son yolculuğuna uğurlandı



İskele Mahallesi’ndeki Fatih Camisi’nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine, sanatçının 41 yıllık eşi Lale Belkıs, 30 yıl süreyle aynı sahneyi paylaştığı arkadaşı Ateş Böceği Ercan (Bostancı), Uğur Böceği Yalçın Özden, Datça Kaymakamı Hamdi Üncü, Belediye Başkanı Şener Tokcan ve kalabalık bir topluluk katıldı.

DATÇA AŞIĞIYDI
Sinema yönetmeni ve yapımcı Türker İnanoğlu, ünlü tiyatrocu Müjdat Gezen ve Kadıköy Belediye Başkanı Akyurt Nuhoğlu’nun çelenklerinin de yer aldığı cenaze töreni boyunca taziyeleri kabul eden sanatçının eşi Lale Belkıs, zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Aralarında çok büyük bir sevgi ve saygı olduğunu belirten Belkıs, "Biz onunla iki arkadaştık. Her şeyi paylaşıyorduk. Bütün sosyal sorunları, en güzel sanat sorunları sevgi ve saygı çerçevesinde konuşur, tartışırdık. Birlikteliğimiz 41 yıl devam etti. Her anımız güzeldi. Hastalıklar hariç hiç kötü anımız yok. Benim için çok zor. Datça’yı çok seviyordu. Kendisi burada gömülmeyi arzu etti. ’Datça’da bir yer alalım, ikimizi de aynı yere gömsünler’ demişti" dedi. Belkıs, konuşmasını duygulanıp ağlaması nedeniyle yarıda kesmek zorunda kaldı.

"BEN YALÇIN, YALÇIN ERCAN’DIR"
Sanatçının, ’Ateş Böcekleri’ adı altında 30 yıl süreyle aynı sahneyi paylaştığı sanatçı arkadaşı Ercan Bostancı da konuşurken duygulu anlar yaşadı. Yalçın ile 30 yıl halkı güldürdüklerini belirten Bostancı, "Hem de iyi bir şekilde güldürdüğümüzü zannediyorum. Ama bugün Yalçın beni ağlatıyor. 1956 yılında başlayan beraberliğimiz 1982 yılına kadar devam etti. Onunla hem sahne hem de asker arkadaşıyız. İkimiz de Ankara Orduevi’nde Ateş Böcekleri olarak askerlik yaptık. Yalçın, beş yıldır bu hastalığın etkisindeydi. Bir yerde Allah çektirmesin diyordum. 56 yılından beri süre gelen anılar iyisiyle kötüsüyle şu anda gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor. Çok duyguluyum. Eğer bunları biraz daha hatırlamaya devam edersem, çok daha kötü olacağım. Bana, ’Allah bana senin öldüğünü göstermesin’ derdi. Bugün bazı medyada benim öldüğüm de yazıyor. Fark etmez, ben Yalçın’ım, Yalçın Ercan’dır. Kardeşim nurlar içinde yatsın" diye konuştu.

ÖRNEK ALDIĞIMIZ BİR İNSANDI
Cenaze törenine katılanlarla yakından ilgilenen Uğur Böceği Yalçın Özden, Ateş Böceği Yalçın’ı kendine örnek aldığını belirterek, "Yalçın ağabey, bizim üstadımız, örnek aldığımız bir insandı. Ercan Ağabey ile uzun soluklu çalıştılar. Zaten biz de isimlerden anlaşılacağı üzere, Uğur Böcekleri idik. Onların arkasından örnek alarak geldik. Çok üzgünüz bir üstadımızı kaybettik. Datça artık onun mekanı olacak. Dünyanın en güzel yerinde yatacak. O bizim için her zaman yaşayacak. O yıllarca insanları güldürdü. Başka bir şey yapmadı. Ne yaptıysa insanları güldürmek içindi. Nur içinde yatsın" dedi.

Fatih Camisi’nde kılınan namazının ardından Ateş Böceği Yalçın, sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına taşındı. Gözyaşları arasında İskele Mezarlığı’na getirilen cenazeyi defin için mezara ilk inen, sanatçının 56 yıllık arkadaşı Ateş Böceği Ercan oldu. O ana kadar metanetini koruyan Ateş Böceği Ercan, cenaze mezara indirilirken birden fenalaştı. ’Kardeşim’, ’Yalçın’ diye feryat ederek gözyaşlarına boğulan Ateş Böceği Ercan’a ilk yardımı yine bir başka sanatçı Uğur Böceği Yalçın Özden yaptı. Mezardan çıkarılan Ercan Bostancı’ya başındaki şapkasını çıkarıp güneşten korunmasını sağlayan sanatçı Uğur Böceği Yalçın Özden, tören boyunda Ercan Bostancı’yı yalnız bırakmadı.

Angelia'dan Brad'e sevişme yasağı


Ünlü yıldızdan kocasına sevişme yasağı |  görsel 1
Angelina Jolie Brad Pitt’e sevişme yasağı getirdi. Brad Pitt eşi Angelina Jolie dışında hiç bir sanatçı ile sevişme sahnesinin yer aldığı filmde oynayamayacak.
Europress ajansında yer alan haberde, Jolie’nin, Mr. & Mrs. Smith filminde Brad Pitt’in Jennifer Aniston ile beraberken kendisine aşık olma olayının aynısının kendi başına gelmesinden korktuğunu ileri sürdü. Bu endişe ile Brad Pitt’in en son sevişme sahnesinin “ Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi” filminde yaşandığını hatırlatan ajans, o tarihten bu yana yakışıklı aktörün cesur aşk sahnelerin yaşandığı sahneye rastlanmadığını vurguladı. Brad Pitt bu filmde en son Cate Blunchett ile sevişmişti.
Europress ajansı, Brad Pitt’i sevişme sahnelerinde görmek isteyen sinema severlerin Angelina Jolie ile beraber olacağı filmleri beklemek zorunda olduğuna da yer vererek buna örnek olarak da Angelina Jolie’nin yazdığı, yönettiği ve başrollerini paylaştığı “By the sea” filmini gösterdi.

Eda Taşpınar ticareti sevdi



Eda Taşpınar o işe de el attı |  görsel 1
Eda Taşpınar bronzlaşırken kazandığı şöhreti son birkaç yıldır paraya çevirmesini de biliyor.
 
Eda Taşpınar, şezlong ticaretine başladı!
 
Kendi adını taşıyan güneş kremi, bronzlaştırıcı sprey, pürüzsüz bacaklar için at kılı fırçası çıkardı.
 
Eda Taşpınar, şezlong ticaretine başladı!
 
Eda şimdi de şezlong işine giriyor. Eda Taşpınar kendi adını taşıyan özel plaj şezlongları tasarlayıp satmak için bir firmayla anlaştı.
 
Eda Taşpınar, şezlong ticaretine başladı!
 
 
Eda Taşpınar, şezlong ticaretine başladı!
 
 
Eda Taşpınar, şezlong ticaretine başladı!

Adnan Oktar kediciğini savundu


Adnan hoca Benim bikinili talebem de... |  görsel 1
Adnan Oktar'dan o fotoğraftan sonra konuştu...
 
 
Adnan Oktar'ın en gözde 'Kedicik'lerinden biri olan Tülay Kumaşçı, son paylaştığı bikinili fotoğraf sosyal medyada çok konuşulmuştu.A9 televizyon kanalındaki kedicikleriyle sohbetinde müritleri hakkında açıklama yapan Adnan Oktar,müzik dinlemeyip, fotoğraf çektirmeyecek kadar koyu dindar talebeleri olduğunu öne sürdü...
 
 
"Benim çarşaflı talebem de var bikinili talebem de" diyen Adnan Oktar, Ortodoks dediği dindar müritleri için şunları söyledi;

"Aslında benim muhafazakar talebelerimin sayısı çok çok daha fazladır. En az 8-9 misli daha fazladır...
Yani o koyu ortodoks olanlar. Ama onlar ortada olmadığı için görünmüyorlar. Liberal olanlar daha çok ortada görünüyorlar onun için benim diğer talebelerimi bilemiyorlar."
Adnan Oktar muhafazakar müritleri olarak ekrana getirilen fotoğrafı görünce de bombayı patlattı...
Yok bunlar muhafazakar değil bunlar orta muhafazakar. Asıl muhafazakarlar var oooo...
Çarşaf filan onlara müzik dinletmek de mümkün olmuyor Allah muhafaza... Resim de çektirmiyorlar... Kamera filan asla..."
 
 
 

Doğulu çiftinin 3. çocuk heyecanı


Doğulu çiftinin 3üncü çocuk heyecanı |  görsel 1
2007 yılında evlenen Ozan-Ece Doğulu’nun Arya(7) ve Lila (2) adında iki kız çocuğu var.
OZAN DOĞULU ECE DOĞULU TATİLDE 16 AĞUSTOS 2014
 
Ece Doğulu üçüncü çocuğuna hamile. Ünlü çift dün Bodrum, Yalıkavak Palmalife Otel’in plajında görüntülendi.
 
OZAN DOĞULU ECE DOĞULU TATİLDE 16 AĞUSTOS 2014
 
Ozan Doğulu 3 aylık hamile eşinin karnını öpüp sevdi. Bu anı ölümsüzleştirmek isteyen çift arkadaşlarından fotoğraflarını çekmesini istedi.
 
 
OZAN DOĞULU ECE DOĞULU TATİLDE 16 AĞUSTOS 2014
 
 
OZAN DOĞULU ECE DOĞULU TATİLDE 16 AĞUSTOS 2014
 
 
OZAN DOĞULU ECE DOĞULU TATİLDE 16 AĞUSTOS 2014