13 Kasım 2014 Perşembe

Quentin Tarantino sinemayı bırakma kararı aldı

Quentin Tarantino, onuncu filminden sonra sinemayı bırakacağını söylediQuentin Tarantino sinemayı bırakma kararı aldı

Daha şimdiden yılın en çok konuşulan filmi olan The Hateful Eight'in yapım süreci devam ederken, Quentin Tarantino hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı.

51 yaşındaki yönetmen sekizinci filmi olan The Hateful eight'ten sonra, elini eteğini sinemadan çekmek için geriye iki filminin kaldığını belirtti. Tarantino, onuncu filminin ardından emekliye ayrılacağını söyleyerek takipçilerini üzdü. İşi zirvedeyken bırakma takıntısı olan yönetmen, "insanlar daha fazlasını isterken işi bırakma" fikrinin hoşuna gittiğini söyleyerek, yönetmenliğin genç insanların işi olduğunu ve hala sertken işin bırakmak istediğini belirtti.

On filmlik bir filmografi sahibiyken köşesine çekilme fikrine sıcak bakan yönetmenin, bu düşüncelerinde ne kadar ciddi olduğunu görmek için beklememiz gerekecek.kaynak Sabah

9 Kasım 2014 Pazar

Selfie çekmek isteyen hayranını ezdi


Selfie çekmek isteyen kadına çarptı

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde dün açılan 33. Uluslararası Kitap Fuarı'na giden manken Ebru Şallı, çıkışta arabasına bindiğinde hayranları etrafını sardı. Şallı otomobiliyle hareket ettiğinde cep telefonuyla selfie yapmak isteyen bir kadına çarptı. olaydan sonra hastaneye de giden Şallı, yaralının durumunun iyi olduğunu söyledi. kaynak:milliyet

Siyah beyaz saçla doğdu

Siyah beyaz saçla doğdu

Suriye'de bir kadın, saçları siyah ve beyaz olan bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Suriye’nin Halep kentinde bir hastanede dünyaya gelen bebeğin başının ön kısmındaki saç rengi beyaz, arka tarafında kalan saçının rengi ise siyah.

Başında siyah ve beyaz saç bulunan bebeği görenler hayrete düşerken, bunun ender rastlanan bir olay olduğu belirtildi.

İsmi açıklanmayan anne ile bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.kaynak:milliyet