1 Kasım 2014 Cumartesi

En ağır bit vakası

Küçük bir çocuğun saçından bitler herkesi şoke etti..Her tarak darbesinde ortaya çıkan bitlerin yoğunluğu çocuğun ailesini bile şaşırttı.

Ciguli hayatını kaybetti




Türkiye'nin Binnaz şarkısıyla tanıdığı Ciguli hayatını kaybetti. Daha önce de kalp ameliyatı olan ve Sofya'da tekrar ameliyata alınan Ciguli, ciğerlerinde oluşan bir sorun nedeniyle ameliyattan çıkamadı.

31 Ekim 2014 Cuma

Ermenek'te umutlar tükendi!

Ermenek'te maden kazasının üstünden 60 saat geçti. 18 işçi için hiç bir umut ışığı yok. 3 gündür madende su tahliyesi yapılıyor ve en büyük sorun çamur...

Sabah vardiyasında işçiler çalışırken, ocağın yeraltı su seviyesinin altında bulunan 350 metrelik bölümde bir anda galeriye su dolmaya başladı. Öğle yemeğini yiyen işçilerden 16 sı kurtarıldı.18 işçi ise su dolan bölümü geçemedi. Halen daha su altındalar. Yetkililere göre umutlar tükenmiş durumda.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Haziran ayında yapılan denetimde madende bulunan eksikler nedeniyle 9 bin TL para cezasına çarptırıldığı ancan kapatılmasına gerek görülmediği ortaya çıktı.



Isparta'da kaza...15 ölü!

Isparta'da elma bahçesinde çalışan işçileri götüren midibüs şarampole yuvarlandı. İlk belirlemelere göre 15 kişi öldü, 27 kişide yaralandı.Yalvaç ve Isparta'dan kaza yerine sağlık ekipleri ve ambulanslar gönderildi.

28 Ekim 2014 Salı

Sarah Lotz'un Üç adlı romanı tüm kitapçılarda




Stephen King'in “Yüksek gerilimli, bomba gibi bir eser!” övgüsünü alan Sarah Lotz'un Üç adlı romanı Türkiye'deki kitapçılarda yerini almış. Stephen King gibi milyonlarca hayranı olan bir yazarın bu kitap için olumlu yorum yapması, bende kitap hakkında ilgi uyandırdı. Araştırdığıma göre; dünyanın farklı bölgelerinde, bir kaç saat arayla 4 uçak kazası gerçekleşir. Bu kazalarda yüzlerce kişi hayatını kaybeder fakat 3 çocuk şans eseri kazadan sağ çıkmıştır. Çocukların garip davranışları fark edilince basın bunun üzerine yoğunlaşır. Düşen dördüncü uçaktan ise kimse sağ kurtulamamıştır. fakat 1 çocuk kayıptır...

Bana göre, çeşitli karakterleri içeren roman, yılın en iyi gerilim kitaplarından biri olacak gibi görünüyor...



Okan Kurt çıldırdı: Kimse karıma para atamaz!

Okan Kurt çıldırdı: Kimse karıma para atamaz! |  görsel 1
Demet Akalın şarkı söylerken sahneye atılan para, eşi Okan Kurt’u çıldırttı.

Şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam Etiler'deki Sahne İstanbul adlı mekanda konser verdi.

Sahneye çıkan Akalın'ın keyifli başlayan gecesi eşi Okan Kurt'un çıkardığı olay yüzünden moralsiz bitti.

SAHNEYE PARA ATILDI

Gecenin ilerleyen saatlerinde ön locada oturan bir kişi şarkıcıya para attı. Bu durum karşısında çılgına dönen Kurt ise "Kimse benim karıma para atamaz" diyerek tepki gösterdi. Hemen Okan Kurt'un yanına gelen mekan çalışanları "Atılan paralar Demet Hanım için değil, sahnede davul çalan orkestra için" diyerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

Ortak tanıdıklar araya girince olay büyümeden kapandı. Olay karşısında morali bozulan Akalın sahneden indikten sonra apar topar mekandan ayrıldı.



Rüzgar Erkoçlar, Hülya Avşar ile erotik filmde..

Rüzgar Erkoçlar, Hülya Avşar ile erotik filmde.. |  görsel 1
‘Kuzu’ filmiyle 51. Antalya Altın Portakal’da en iyi film dahil 6 ödül kazanan yönetmen Kutluğ Ataman’ın “Hiç bitmeyen bir aşk hikayesi, erotik bir masal” olarak tanımladığı yeni filmi ‘Oryantalya’nın başrolünde Hülya Avşar ve cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar

Kaç yaşında olduğuna inanamayacaksınız

Kaç yaşında olduğuna inanamayacaksınız |  görsel 1
Bu eski Kainat Güzelinin Adı Apasra Hongsakula yaşına ise hiç kimse inanamıyor.

1965 yılında Kainat Güzeli seçilen Taylandlı kadın gençliğinden bir şey kaybetmemiş.

Onunla ilk kez tanışanlar kendisini Dünya güzeli seçilen kişinin ona çok benzeyen kızı olduğunu sanıyorlar.

Bu kadın inanması güç olsa da 67 yaşında...

12 yaşındaki kız annesinin isteğiyle öldürüldü

12 yaşındaki kız annesinin isteğiyle öldürüldü |  görsel 1

İngiltere'de bir anne, kör olan engelli kızının çektiği acılara dayanamayarak açtığı ötenazi davasını kazandı. 12 yaşındaki kızın hayatına son verildi.

İngiltere, bir annenin vermek zorunda kaldığı en zor kararı konuşuyor. Charlotte Fitzmaurice'nin , 12 yıl önce dünyaya gelen kızı Nancy, doğar doğmaz menenjit

Maradona'dan dayak skandalı!

Maradonadan dayak skandalı! |  görsel 1
Arjantin futbolunun efsane ismi Diego Armando Maradona'nın, sevgilisine şiddet uyguladığı görüntüleri ortaya çıktı.

Maradona'nın son Buenos Aires ziyaretinde Nordelta'daki bir apartman dairesinde, sevgilisi Rocio Oliva tarafından çekilmiş görüntüleri

Cem'in mezarını açtıracağım..

Cemin mezarını açtıracağım.. |  görsel 1
Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver'in babası Süreyya Karabulut, Cem'in ölüsünü görmeden gönlünün ferahlamayacağını söyledi.

Cinayete kurban giden Münevver'in babası, katil Cem Garipoğlu'nun hapisteki intiharı sonrası Posta Gazetesi'nden Nedim Şener'e konuştu.

"GÖZÜN AYDIN, İNTİHAR ETMİŞ DEDİLER"

"Cuma'dan çıkmıştım, bir yakınım aradı, 'Gözün aydın intihar etmiş' dedi. Ben de 'Cem'in intihar ettiğine asla inanmıyorum, öldürmüşlerdir onu' dedim." "Onun canı tatlıdır, intihar edemez, mutlaka öldürmüşlerdir. İntihar edecek adam

Eda Taşpınar Lady Godiva oldu

Eda Taşpınar Lady Godiva oldu |  görsel 1

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, İngiltere’nin ‘vergi dostu’ olarak da bilinen Lady Godiva oldu.

Kasım ayından itibaren saçlar için yepyeni ürünü olan ‘at kuyruğu’ şampuanını piyasaya sürecek olan Taşpınar yeni ürünü için “İnandığım ve kullanımından memnun olduğum, saçları ışıltılı hale getiren, uzatan, kendi geliştirdiğim ve

Best Model üçüncüsü bıçaklandı!

Best Model üçüncüsü bıçaklandı! |  görsel 1

2013 yılı Best Model Türkiye yarışmasının üçüncüsü Caner Nalbantoğlu, Ortaköy’de gece evine girerken bıçaklandı.

Tırtıklı bıçak darbesi sonucu midesi ve karaciğeri hasar gören Nalbantoğlu’na ilk müdahale, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Dr Yüksel Beyaz tarafından yapıldı.

Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Nalbantoğlu’nun durumu hakkında bilgi veren Best Model yarışmasının organizatörü Erkan Özerman, “Caner’in durumu şu an iyi, Allah’a şükür kurtuldu. Bıçaklayan psikopatın teki. Tutuklandı ve cezaevine gönderildi” dedi.

27 Ekim 2014 Pazartesi

Türkiye güzeli cinayetinde şok ifadeler

Türkiye güzeli cinayetinde şok ifadeler |  görsel 1

İşadamı Ahmet Bayer’in Bodrum’daki villasında hayatını kaybeden Mankenler Kraliçesi Aslı Baş davasının seyrini değiştirecek ifadeler ortaya çıktı.

Akşam'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre, bir dönem Ahmet Bayer’in yakın dostu olan Oğuzhan G. ‘vicdanen rahatsızım’ diyerek bildiklerini savcıya anlattı.

AHMET "KEŞKE İTTİRMESEYDİM" DEDİ

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Öz’e ifade veren G.: ‘Ahmet Bayer bana, ‘ Keşke böyle olmasaydı, ittirmeseydim’ dedi.

İşte Oğuzhan G.'nin ifadesi:

“2013 yılında Ahmet Bey ile yemeğe gittik. İkimiz de alkollüydük. Ahmet Bey bana, ‘Keşke böyle olmasaydı. Keşke ittirmeseydim’ dedi. Herhalde alkollü olduğum için yanlış anladığımı düşündüm. Ertesi gün, Keşke itiraf etseydin. Sonuçta öldürme kastın yoktu’ dedim. Ahmet Bey beni tersleyerek geceki sözlerini inkâr etti.

HAKİME 30 BİN LİRA VERİLDİĞİNİ DUYDUM

Bir keresinde 30 bin lira çekildi. Bu paranın daha önce Ahmet Bayer’i ziyarete gelen hakime verildiğini duydum."

SEVİL ATASOY: BANA BİLİRKİŞİLİK TEKLİF ETTİ

Ahmet Bayer’in “Bana Sevil Atasoy’u bulun” haberinin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Sevil Atasoy ise şunları söyledi: İşadamı Ahmet Bayer bana kendisine bilirkişilik teklif etti. Reddettim. Ahmet Bayer ile hiç buluşmadım.

İri göğüslü kadınlar için poz verdi

İri göğüslü kadınlar için poz verdi |  görsel 1
Made in Chelsea şovu ile üne kavuşan Ashley James, ilk defa iç çamaşırı çekimleri için kamera karşısına geçti.

Daha önce pek çok marka için modellik yapan James, bu kıvrımda vücudunu sergilemekten çekinmedi.

Ashley James, yakında piyasaya çıkacak ve 'iri göğüslü' kadınlara hitap eden Tutti Rouge markası için iç çamaşırları için poz verdi.
 
 
 
 
 
 
 

Bel kalınlığı 40 santim

Bel kalınlığı 40 santim |  görsel 1

ABD’nin New York kentinde yedi yıldır günde 12 saat korse takan 27 yaşındaki anne Kelly Lee Dekay belinin kalınlığını sadece 40 santime düşürmeyi başardı.


İngiliz Sun gazetesine konuşan Dekay, bir zamanlar belinin 76 santim kalınlığında olduğunu söyledi ve yeni görüntüsünü çok sevse de bazen, “korsesinin hareketlerini oldukça kısıtladığını ve özellikle merdiven çıkarken zorlandığını” belirtti.

“Fetiş modeli” olarak çalışan Dekay, “Korseyi takarken ağır bir şey kaldırmamanız gerekiyor, çünkü bu tehlikeli olabilir. Bu nedenle sporsalonuna giderken korse takmıyorum” dedi.

Küçükken çok utangaç bir kız olduğunu ve korse takma kararını alırken çok sevdiği çizgi karakterler Batman, Jessica Rabbit ve Storm’dan esinlendiğini söyleyen Dekay, “Bazıları görüntümü çok beğeniyor, bazıları ise nefret ediyor. Bazı insanlar da hiç doğal görünmediğimi söylüyor. Ama saçlarım da mavi sonuçta” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saç boyası yüzünden bu hale geldi!

Saç boyası yüzünden bu hale geldi! |  görsel 1

39 yaşındaki Jo Thomson isimli bir kadın alığı saç boyası sonrası hayatı tam anlamıyla karardı.

Ünlü bir markanın saç boyasını satın alan kadın, kutunun üzerinde yazan tüm talimatlara uyarak saçını boyamaya başladı. Fakat beklenmeyen bir şey oldu ve vücudunu alerjik reaksiyon gösterdi.

Yüzünü, kulaklarını ve boynunu kaplayan yaralar sonucu şoka giren kadın: " Ben sadece saçımın rengini değiştirmek istemiştim ama neredeyse ölüyordum." dedi.