25 Eylül 2014 Perşembe

Lady Gaga kıyafetiyle konuşturdu

Lady Gaga kıyafetiyle konuşturdu

Geçen hafta İstanbul'da verdiği konserin ardından dünya turnesini sürdüren Lady Gaga şimdi de Brüksel'de günün konusu oldu.

Başında kıvırcık siyah peruğuyla L"Archiduc adlı gece kulübüne giden Lady Gaga yine bütün bakışları üzerinde topladı. Ünlü şarkıcı o gece dışarı çıkarken siyah şeffaf bir elbise tercih etti. Sutyen takmayan Lady Gaga'nın beyaz iç çamaşırı da flaşlar patlayınca ortaya çıktı. Lady Gaga yanındaki görevlilerin yardımıyla gece kulübünden ayrıldı.

Suşi yüzünden tüm vücudunu tenya sardı

Günlerce karın ağrısı ve kaşıntı sorunu yaşayan Çinli hastaneye gittiğinde doktorlar şaşkına döndü. Çünkü tüm vücudunu tenya sarmıştı.

Doktorlar gözlerine inanamadı








Daily Mail'in haberine göre çok fazla suşi yiyen ve ismi açıklanmayan Çinli bir hasta, karın ağrısı ve kaşınma şikayetiyle hastaneye başvurdu. Tüm vücudunu tenya saran adamın rahatsızlığının nedenininse yediği suşiler olduğu ortaya çıktı.
 
AYLARCA BELİRTİ VERMEYEBİLİR

Tenyalar insanlarda aylarca belirti vermeden yaşayabiliyor. Bu da tehlikeyi büyütüyor. Larva halindeyken balıklara yapışan tenyalar pişirilmeden yenilen suşi gibi çiğ balıklarda yaşıyor. Yenildiğinde de kolayca insan vücuduna geçiyor. İnsan vücudunda haftalar içinde 15 metreye kadar büyüyebilen tenyalar uzunca süre teşhis de edilemeyebiliyor. Yorgunluk, kabızlık, karın ağrısı gibi belirtilerle kendisini gösteriyor.

Karaciğer, gözler, kalp ve beyin gibi organlara sıçradığında ise hayati tehlike yaratıyor ve ölüme kadar götürebiliyor.

Bükülen iPhone 6 Plus'lar ücretsiz değişiyor

Bükülen iPhone 6 Plus'lar ücretsiz değişiyor













Apple'ın arka cebe girdiğinde büküldüğü görülen iPhone 6 Plus cihazları için değişim programı başladı; Apple talihsiz kullanıcılara ücretsiz yeni bir iPhone 6 Plus verecek.

Sadece bir kaç gün önce piyasaya sürülen iPhone 6 Plus’nın aşırı derecede ince tasarımı nedeniyle uzun süre cepte taşındığında büküldüğünün ortaya çıkması tartışmalara neden olmuş, Apple sessizliğini bir süre korumuştu.

Twitter’da bükülen iPhone’lar ile ilgili “bendgate” hashtag’i açıldı ve yüzlerce kişi merakla beklenen telefonun bu ilginç özelliği ile ilgili görüşlerini paylaştı. Birçok kullanıcı “Yeni iPhone’umun eğilip bükülebilir ekranını çok seviyorum, bunu mümkün kıldığın için teşekkürler Apple” diyerek yaşananlarla dalga geçti. Uzmanlar, yeni ve oldukça ince iPhone’ların üretiminde Alüminyum metalinin kullanılmasının bu “bükülme” vakalarına neden olduğunu iddia etti.


APPLE BÜKÜLEN iPHONE 6 PLUS'LARI GERİ TOPLUYOR

Apple'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada ise yeni bir değişim programının başlatıldığı belirtildi. Ekranında bükülme görülen iPhone 6 Plus'a sahip olan kullanıcılar ücretsiz olarak telefonlarını aldıkları Apple mağazasından değiştirebilecek.

Ancak Apple'ın bu konuda bir şartı var: O da normal bir kullanımda bu bükülme gerçekleştiyse değişim ücretsiz olacak. Örneğin arka cebinde iPhone 6 Plus'ı bırakan ve bu şekilde bükülme sorunu yaşayan kullanıcılar bu programdan faydalanabilecek. Eğer kullanıcı bilinçli olarak telefonda bu şekilde bir hasar meydana getirirse, söz konusu kullanıcı program dışında tutulacak.

23 Eylül 2014 Salı

Özlem Tekin hastanelik oldu!

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde tatil yapan rock müziği sanatçısı Özlem Tekin, sol ayak bileğini burktu. Hastanede tedavi edilen sanatçının ayağı sargıya alındı.

 Özlem Tekin hastanelik oldu!

Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’nde tatil yapan Özlem Tekin, geçen yıl mayıs ayında Bodrum’da belediyenin açtığı çukura düşerek kırdığı sol ayak bileğini, bu kez burktu. Kelebekler Vadisi’nde yürüyüş yaptığı sırada ayağını burkan Özlem Tekin, bir akrabası tarafından Özel Letoon Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Kontrolden geçirilen Tekin’in sol ayak tarak kemiğinin alt kısmında burkulma meydana geldiği tespit edildi. Ayağı sargıya alınan Tekin, daha sonra taburcu edildi. 
 
Hastaneden tek başına yürüyerek çıkan Özlem Tekin’in acı çektiği gözlendi. Tekin, kendisini görüntülemeye çalışan basın mensubuna tepki gösterince akrabası olduğunu söyleyen kişi de görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. Tekin, daha sonra çağrılan taksiye binerken, "Yaşlandım diyorum, inanmıyorsunuz" diye bağırdı. 
 
Özlem Tekin ayağıyla ilgili soru üzerine, "Ötenazi sordum ’yok’ dediler. Ayaklarım ikisi birden, hem lifleri koptu, hem de kırık yer bir daha kırıldı" dedi. Tekin taksiyle hastaneden ayrılarak Ölüdeniz’deki oteline geri döndü. Tekin’in sağ ayağının ise daha önceki bir rahatsızlığı yüzünden sarılı olduğu belirtildi. 

Günde 100 kez orgazm oluyor

Cnnturk.com'un Daily Mail'e dayandırdığı haberine göre, Amerika'nın Wisconsin eyaletinin Two Rivers kentinde karısı April ve iki oğlu Christian (12), Tayten (11) ile birlikte yaşayan Dale Decker, 2012 yılında sandalyeden düşmesi sırasında omuriliğindeki disk kayması sonucu günde 100 kereden fazla orgazm oluyor.
Günde 100 kez orgazm oluyor

Dale Decker, günlük hayatında, insanların arasında iken, alışverişte hatta babasının cenazesinde tabutunun başında bile defalarca orgazm olduğunu söyledi."Düşünün babanızın cenazesinde dizlerinizin üzerinde ona veda etmek üzeresiniz, arkanızda aileniz ve bir sürü davetlinin önünde 9 sefer orgazm oluyorsunuz. Böyle bir tecrübeden sonra yaşadığınız sürece artık orgazm olmak istemiyorsunuz." diyor Decker. Yaşadığı rahatsızlıktan sonra çalışamadığını, insanların arasına karışmaktan çekindiğini, bu sorunun hayatını mahvettiğini söyleyen Decker, "Fiziksel olarak iyi hissettirse bile bunun zevk alınacak bir tarafı yok, olan bitenden iğrenir hale geliyorsunuz artık" diye sözlerine ekliyor. 2012 yılında yaşadığı kaza sonrasında hastaneye kaldırılırken yaşadıklarını anlatan Decker, "Beni hastaneye götürürlerken ilk beş orgazmımı yolda yaşadım ve bir daha hiç durmadı" dedi. 

Starbucks'ın bu kahvesinde bira mı var?

Starbucks'ın yeni ürünü Dark Barrel Latte'yi içen Amerikalılar kahvenin tadını aynı biraya benzetti. Starbucks ise söz konusu ürünün içinde bira olmadığını karamel ve espressodan yapıldığını açıkladı.

Starbucks'ın bu kahvesinde bira mı var?

ABD’li ünlü kahve zinciri Starbucks şu sıralar ABD’deki Florida ve Ohio eyaletlerinde Dark Barrel Latte isimli kahveyi müşterilerine sunuyor. Geri dönüşler ise olumlu. Dark Barrel Latte’yi tadan müşteriler ürünün tadının aynı biraya benzediğini söylüyor.

Victoria meleği Candice de iCloud kurbanı

Dünyanın en seksi mankenlerinden Güney Afrikalı 26 yaşındaki top model Candice Swanepoel'in en özel fotoğrafları da hacklendi.

Victoria's Secret meleklerinden Candice Swanepoel'in de çıplak fotoğrafları internete düştü.

22 Eylül 2014 Pazartesi

Kendine üçüncü göğüs ekletti!

Kendine üçüncü göğüs ekletti!

Jasmine Tridevil "Gerçeğe Çağrı" filmindeki unutulmaz sahneyi gerçeğe dönüştürerek 3 göğüslü ilk kadın oldu.

Televizyon yıldızı olmayı amaçlayan Jasmine Tridevil, 20.000 dolar harcayarak üçüncü bir göğüs sahibi oldu.
Sinemanın kült filmlerinden olan başrolünü Arnold Schwarzenegger'in oynadığı Gerçeğe Çağrı "Totall Recall" filmindeki unutulmaz sahneden etkilenen kadın, kendine 3. göğüs eklettirdi.

Bu şekilde şöhret basamaklarını çıkmayı planlayan Tridevil başta; 'doktor ne yapabilir ki?' 'Bir doktor bu ameliyatı niye yapsın?' gibi sorularının olduğunu söyledi.

Jasmine Tridevil, bazı ajanslar iş anlaşmalarına imza attığını da sözlerine ekledi.

Burunsuz dünyaya geldi

Küçük Tessa Evans burunsuz dünyaya geldi.

Burunsuz dünyaya geldi

18 aylık Tessa Evans, burnu olmadan doğdu. 'arhinia' denilen çok nadir yüz anomali ile dünyaya gelen küçük kız hemen operasyona alınarak nefes alması sağlandı. Londra'da Great Ormond Street Hastanesi'nde ilk operasyonu geçiren küçük kız, yakında yeni bir ameliyat geçirecek.
Burunsuz dünyaya geldi
Kızın ailesi bu çok ender görülen rahatsızlığı bütün topluma anlatabilmek için internette açtıkları sayfalarından durumla ilgili bilgiler verdi.




Serkan Çayoğlu'nun sırrı ortaya çıktı


Serkan Çayoğlu'nun sırrı ortaya çıktı
Serkan Çayoğlu, Fox TV'deki 'Kiraz Mevsimi'nde başrolde. Dizi özellikle gençler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Serkan Çayoğlu'nun hayatı hakkında ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Serkan Çayoğlu'nun 2011 yılında Best Model yarışmasına katıldığı ancak dereceye giremediği ortaya çıktı. Yarışmayı o yıl Furkan Palalı kazanmıştı.

Serkan Çayoğlu'nun sırrı ortaya çıktı