6 Eylül 2014 Cumartesi

Serdar Ortaç affetmedi

Serdar Ortaç, sosyal medyada kendisine hakaret eden takipçisini affetmedi.

Serdar Ortaç affetmedi

Ünlü popçu, geçen yıl hakaret içerikli bir tweet atan Twitter kullanıcısı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. O kişinin Manisa’da yaşayan 19 yaşındaki Bahar G. olduğu tespit edildi. Tweet’i kendisinin yazdığını kabul eden ve pişman olduğunu söyleyen Bahar G. uzlaşmak istedi, ancak Ortaç şikâyetinden vazgeçmedi. Bahar G.’ye “sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret” suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşması önceki gün görüldü. Mahkeme, duruşmaya katılmayan şüpheli Bahar G.’nin talimatla ifadesinin alınması için Manisa’ya yazı yazılmasına karar vererek davayı erteledi.

Pınar Altuğ'a 40.yaş sürprizi!

Oyuncu Pınar Altuğ 40. yaş gününü eşi Yağmur Atacan'ın düzenlediği sürpriz parti ile kutladı.
Pınar Altuğ'a 40.yaş sürprizi!

Yağmur Atacan'ın sürpriz olarak düzenlediği doğum günü partisinde büyük mutluluk yaşayan Altuğ "Yağmur böyle özel günleri unutmaz, bana hadi kalk bir yere gidiyoruz dedi. Hazırlanıp dışarı çıktık, sonra buraya geldim ve doğum günü sürprizi yaptı" dedi. Böyle günleri kendisi için çok önemli olduğunu belirten oyuncu "Bende böyle günlere çok dikkat ederim, eşimin çocuklarımın günlerini ve yakın arkadaşlarımın asla unutmam" dedi. Partiye katılan davetlilere tek tek ufak pastalar dağıttıran Yağmur Atacan "Herkes pastalarını Pınar için dilek dileyerek üflesin" deyip eşi ile birlikte pastalarını üfledi. Pasta kesiminden sonra bir hayli mutlu olan çift uzun uzun öpüşerek birbirlerine iyi dileklerde bulundular.(medyafaresi)

Paris Hilton'un yalanı ortaya çıktı!

Dünyanın en zengin varisi Paris Hilton'un hilesi ortaya çıktı... 
Paris Hilton'un yalanı ortaya çıktı!
33 yaşındaki Hilton'un Instagram hesabında paylaştığı pozlarının bir çoğunu photoshop'lattığı iddiaları zaten bir süredir konuşuluyordu. Ancak Hilton'un olağanüstü ince ama aynı zamanda kıvrımlı göründüğü bir paylaşımı tüm gerçeği gözler önüne serdi.
Paris Hilton, Ibiza'da çektirip paylaştığı pozunda, olduğundan çok daha ince görünüyor. Bel bölgesindeki kıvrım da gerçekte sahip olduğundan çok daha dikkat çekici. Instagram'da kullanılan filtreler bir yana Hilton'un aynı yerde ve aynı bikiniyle çekilen rötuşlanmamış diğer görüntüleriyle kıyaslanınca sosyal medyadaki pozlarını photoshoplatmadan kullanmadığı da su götürmez bir gerçek olarak ortaya çıktı. Zaten doğuştan ince bir fiziksel yapıya sahip olan Paris Hilton'un sosyal medyada paylaştığı pozları neden rötuşladığı ise merak konusu... (medyafaresi)

5 Eylül 2014 Cuma

1700 yıllık mozaikler sadece bez ile korunuyor!

Anemurium Antik Kenti'ndeki 1600 - 1700 yıllık mozaikler sadece çuha bezlere sarılmış halde korunuyor. Müdahaleye açık durumdaki mozaiklerin bir kısmı parçalanmış. Bölgede ne bir güvenlik kamerası ne de uyarı levhası var.


Antik kent bu bezin altında
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı ören yeri statüsünde koruma altına alınan ve Mersin’de bulunan Anemurium Antik Kenti’ndeki mozaikler içler acısı durumda. 1600 - 1700 yıllık mozaikler çuha bezlerle koruma altında tutulmaya çalışılıyor. Her türlü fiziki müdahaleye açık durumda bulunan eşsiz mozaikler için ne güvenlik kamerası ne de uyarı levhası bulunuyor. Mozaiklerin bir kısmı parçalanmış, bazıları ise tesseralar (mozaiği oluşturan küçük renkli taşlar) dağılmasın diye etrafı betonla sıvanmış hâlde.
EVLERİN ALTI MOZAİK KAPLI
Anamurlular geçen yıla kadar ot bastığı için antik kentin tamamen çalılarla kaplı olduğunu belirterek, bu haline bile sevindiklerini söylüyor. Taban mozaiklerinin her evin altında bulunduğunu ancak zaman içinde çalındığını da örnekleriyle anlatıyorlar.
TARİHİ ESERİN BAŞI BOŞ KALDI
Anamur gezisi sırasında ziyaret ettiğimiz Anemurium antik kentinin girişindeki 4’üncü yüzyıldan kalma kilisenin içine girdik. Kiliseden geriye temel duvarları ile apsisli yapının bir bölümü ayakta kalmayı başarmıştı. Yerdeki üzeri çakıl örtülü bez çuha dikkatimizi çekti. Örtüyü biraz araladığımızda inanılmaz güzellikte bir mozaik tabanla karşı karşıyaydık. Bir saatten fazla kaldığımız mozaik başında ören yerini koruyan bir bekçi olmasına rağmen kimse yanımıza uğramadı.
EŞSİZ MOZAİKLERİN ÜSTÜNDE YÜRÜNÜYOR
Üstelik antik kentteki 3’üncü yüzyıldan kalma bazilikada ise, eşsiz mozaikler örtü bile kullanılmadan, açıkta bırakılmış durumda olduğu için ziyaretçiler mozaiklerin üzerine basarak geziyordu. Denizden ve karadan ulaşımın çok kolay olduğu, güvenlik önlemlerinin alınmadığı bu eşsiz antik kentte mozaiklerin daha önceki yıllarda nasıl yağmalandığını anlamak hiç de zor olmadı.


Avustralya sahilinde türü belirsiz canlı bulundu

Avustralya sahillerinde "mantar" şeklinde yeni bir deniz canlısı keşfedildi. Ancak canlının hayvanlar alemindeki yeri belirlenemiyor.

İlk olarak 1986'da denizden çıkarılan canlıyı inceleyen Kopenhag Üniversitesi'nden bir grup bilim insanının yazdığı makale, "Plos One" adlı dergide yayımlandı.

Bilim insanları, minik organizmanın yaklaşık 600 milyon yıl önce Ediakara Çağı'ndaki organizmalarla benzerlikler taşıdığını belirtti.

O dönemdeki canlıların da gizemli, tuhaf ve yumuşak dokulu organizmalar olduğu biliniyor.

İki ayrı türü keşfedildi

İncelemeler sonucunda canlının iki ayrı türü keşfedildi. Bunlardan birinin adı "Dendrogramma enigmatica", diğerinin adının ise "Dendrogramma discoides".

Yalnızca birkaç milimetre büyüklükte olan canlının bir ucu yatay bir disk şeklinde, diğer ucu ise ağız işlevi görüyor.

Canlı, çok hücreli olmakla birlikte, simetrik bir vücut yapısına sahip değil.

Avustralya'nın Tazmanya bölgesine yakın güneydoğu açıklarında bulunan deniz canlısı, 400 metre ile 1000 metre arası derinlikten toplamıştı.
'Çok nadir rastlanan bir keşif'


Araştırmayı yürüten ekipten Doktor Jorgen Olesen BBC'ye yaptığı açıklamada "Bu tür bir keşfe çok nadir rastlanır. Böylesi bir durum herhalde son 100 yılda yalnızca dört kez yaşanmıştır" dedi.

Biyoloji uzmanları, geleneksel olarak 5 ya da 6 canlı sınıflandırması yapıyor. Bu grupların içinde hayvanlar, bitkiler, mantarlar ve bakteriler de bulunuyor.

Söz konusu gruplar kendi içlerinde farklı gruplara ayrılıyor. Genellikle bu ayrım, vücut yapılarındaki benzerlikler esas alınarak yapılıyor.

Doktor Olesen ise "Şu an söyleyebileceğimiz tek şey, bu organizmaların bilateral gruba dahil olmadığıdır" diyor.(BBC)

78 yaşındaki Göksel Arsoy'u askere çağırdılar!

Yeşilçam'ın ünlü aktörü Göksel Arsoy, onur konuğu olarak katıldığı ve plaket aldığı Köyceğiz’de düzenlenen 9. Kaunos Altın Aslan Filmleri Festivali’nde asker kaçağı ilan edildi.
78 yaşındaki Göksel Arsoy'u askere çağırdılar!
Başına geleni “Çok komik bir olay” diyerek değerlendiren Arsoy, Sözcü’ye şu açıklamayı yaptı: “Kaldığım Panorama Otel’e polis defalarca gelip, asker kaçağı olarak arandığımı ve ellerindeki resmi yazıya imzalamam gerektiğini söylemiş. Ben öyle bir yazıya imza atmadım. Orada belirtilen kişinin nüfus kütüğü Kayseri’de. Benim kütüğüm ise İstanbul Fatih’tedir. Ayrıca 1963 yılında Isparta’da yedek subay olarak askerliğimi yaptım. Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale özür diledi, bir yanlışlığın olduğunu söyledi.”(medyafaresi)


Clooney, İngiltere'deki telekulak skandalını film yapıyor

Sony Pictures, İngiliz gazeteci Nick Davies’in ortaya çıkardığı telefon dinleme skandalını beyaz perdeye aktarıyor. İngiliz medya devi Rupert Murdoch’un sonunu getiren skandalın sinema uyarlamasında yönetmen koltuğunda da George Clooney oturacak.
Clooney, İngiltere'deki telekulak skandalını film yapıyor
Nick Davies’in The Guardian’daki köşesinde yazdığı yazılarla ilk olarak ortaya çıkardığı,İngiltere’de yüzlerce siyasetçi, ünlü ve terör mağdurunun telefonlarının dinleniyor olduğu haberleri gündemde şok etkisi yaratmıştı. Ülkede haber sektörünün bir numarası olan Rupert Murdoch’un 2012 yılında News International’ ın direktörlüğünden ayrılmasıyla sonuçlanan süreç, Nick Davies tarafından Hack Attack isimli kitapta derlenmişti. Sony Pictures, kitaptan uyarlanacak filmin ismini de Hack Attack olarak belirledi ve yönetmen olarak da George Clooney’i seçti.
Filmle ilgili yaptığı ilk açıklamada söz konusu hikayenin bu tür bir filmin gerektireceği her şeye, yalanlar, yozlaşma ve şantaj, sahip olduğunu belirten Clooney, Nick Davies’in çok cesur bir gazeteci olduğunu vurguladı. Davies’in kitabını uyarlamaktan büyük gurur duyacağını söyleyen Clooney, son olarak bu yıl vizyona giren The Monuments Men ‘i yönetmişti. (Kaynak: Bantmag)

Alman çift katillerinin doğum gününü kutlamış!

Alanya'da Almanya’da Alman çift cinayetinde 2. zanlı da tutuklandı. Şahsın bir süre Almanya'da yaşadığı, iyi derecede Almanca bildiği bu sayede aileyle dost olduğu ortaya çıktı.

Alman çift katillerinin doğum gününü kutlamış!
Ağustos'ta geldikleri Alanya'da daire kiralayan 65 yaşındaki Peter ve eşi 50 yaşındaki Kerstin Horvath'ın cesetleri ayrı odalarda, yatak bazaları içinde bulunmuştu. El ve ayaklarından iple bağlanmış, ağızları koli bandıyla kapatılmış çiftin, başlarına aldıkları darbe sonucu öldükleri tespit edildi. Olayla ilgili soruşturmada, güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin cinayetten sabıkalı 37 yaşındaki Tarkan Cengiz ve başka bir suçtan sabıkalı 32 yaşındaki Murat Çelik olduğunu belirledi.
 
İMZA ATARKEN YAKALANDI
 
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerden Tarkan Cengiz’i 29 Ağustos’taZonguldak’ta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne imza atmak için geldiği sırada yakaladı. Tarkan Cengiz, getirildiği Alanya’da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 2003 yılında cinayet suçundan tutuklanarak 16 yıl hapis cezasına çarptırılan Tarkan Cengiz’in, 4 yıl cezaevinde yattıktan sonra Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldığı belirlendi.
 
İKİNCİ ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI
 
Jandarma, Tarkan Cengiz gibi Murat Çelik’in de memleketi Zonguldak’ta olduğu bilgisine ulaştı.  Çelik, Karaelmas Mahallesi’ndeki eniştesinin evinde saat 22.00 sıralarında gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguya alınan Murat Çelik, cinayeti Tarkan Cengiz’le birlikte işlediklerini itiraf etti. Yaklaşık 6 saat süren savcılık sorgusundan sonra nöbetçi sulh hukuk mahkemesine çıkarılan Murat Çelik, tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.  
 
İYİ DERECEDE ALMANCA BİLİYOR
 
Zanlılardan Murat Çelik'in bir restoranda çalıştığı, Kerstin ve Peter Horvath çifti ile burada tanıştıkları belirlendi. Çelik'in Alanya’dan ev satın almak için arayış içerisinde oldukları öğrenilen Horvath çiftine yardımcı olabileceğini söyleyerek yakınlık kurduğu  tespit edildi. Cinayet günü ise Murat Çelik'in Tarkan Cengiz'i çifte en yakın arkadaşı olarak tanıtıp nakliye işiyle ilgilendiği için taşınma aşamasında kendilerine yardımcı olabileceğini söylediği belirlendi.
 
KATİLLERİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR
 
Birkaç gün önce doğum günü olan Çelik'in Peter Horvath’a söylemesi üzerine Horvath’ın katillerini evine davet ettiği, eve gelen zanlıların çiftle birlikte içki içerek geçmiş doğum gününü kutladıkları öğrenildi. İçkilerin bitmesinin ardından ise zanlıların yanlarında bulunan bir tabanca ile önce Peter Horvath’ı başına vurarak bayılttıkları, ardından evde buldukları koli bantlarıyla el, ayak ve ağzını bantladıkları, ardından bir başka odada bulunan Kerstin Horvath’ı da aynı yolla etkisiz hale getirdikleri belirlendi. 
 
 İKİ LAPTOP, İKİ CEP TELEFONU...
 
Ardından evde bulunan iki laptop, iki cep telefonu ve çifte ait kredi kartlarını alan zanlıların evden ayrılmadan önce çifti iki ayrı odada bazaların altına soktukları tespit edildi. İki zanlının da evden ayrılmadan önce boğularak öleceklerini tahmin ettikleri çiftin cesetlerinin kokmaması için bütün odalardaki klimaları açtıkları ve çifte ait giysilerin de bulunduğu çantalarla evden ayrıldıkları tespit edildi. (Milliyet)
 

Ünlü komedyen ve TV sunucusu öldü!

Amerikalı komedyen ve televizyon sunucusu Joan Rivers, 81 yaşında hayatını kaybetti.
Ünlü komedyen ve TV sunucusu öldü!
Kızı Melissa Rivers, yaptığı yazılı açıklamada geçen haftadan beri Mount Sinai hastanesinde tedavi gören annesinin yaşamını yitirdiğini belirtti.
Rivers, geçen hafta kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşam destek ünitesine bağlanmıştı.

Melissa Rivers, annesinin insanları güldürmekten çok mutlu olduğunu kaydederek, "Son dileğinin bizim en kısa sürede tekrar gülebilmemiz olduğunu biliyorum" dedi.

Rusya'dan New York'a göç eden Yahudi bir ailenin çocuğu olarak 1933 yılında Brooklyn'de dünyaya gelen Rivers, 1950'li yıllarda sahne yaşamına başlamış ve ABDtelevizyonlarında birçok başarılı programa imza atmıştı.

Rivers, kendi döneminin en başarılı kadın komedyenleri arasında gösteriliyordu.(medyafaresi)

Basketbol dünyasını sarsan şike tweeti!

Basketbol dünyası Slovenya forması giyen Goran Dragic'in Tweeti ile sarsıldı.
Basketbol dünyasını sarsan tweet!
Slovenya forması ile Dünya Basketbol Şampiyonası'nda da boy gösteren Phoenix Suns oyuncusu, turnuvaya şike karıştığını ima eden bir mesajı takipçileri ile paylaştı.

"Basketbol güzel bir oyundur ve bugün Avustralya-Angola maçında olduğu şekilde şikeye yer yoktur!" yazdığı mesajı takipçileri ile paylaşan Dragic, ulusal düzeydeki en prestijli basketbol turnuvalarından Dünya Basketbol Şampiyonası'nda şikenin karıştığı imasında bulundu.

D Grubu maçında Angola, Avustralya'yı 91-83 mağlup etmişti. İddialara göre Slovenya'nın lider olduğu grupta ikinci sırada bulunan Avustralya, grubu bu sırada bitirdiği takdirde çeyrek finalde olası rakibi olacak olan ABD ile eşleşmemek adına Angola'ya yenildi ve grubu üçüncü sırada bitirme peşindeydi.
(basketfaul)

Tatil köyünde içki yasağı

BASIN sektöründe çalışanlara hizmet veren Bayramoğlu’ndaki Basın İlan Kurumu (BİK) Tatil Köyü’nde alkollü içki satışının yasaklanması tartışma yarattı.

Tatil köyünde içki yasağı
Hürriyet'ten Meltem Özgenç'in haberine göre;
46 yıllık tatil köyündeki yasak kararının geçici olduğunu savunan BİK Koordinasyon ve İdare Müdürü Mehmet Çelik, “Tamamen bir yasaklama söz konusu değil. Tatil köyünde içki içilebilen alanlar belirleyeceğiz. Bir nevi sigara yasağı gibi. İçki de belli alanlarda içilecek.” dedi.

ABD'de iPhone 6 çılgınlığı

ABD'nin New York kentinde, Apple'ın yeni modeli iPhone 6'yı satın almak için birçok kişi günler öncesinden mağaza önünde sıraya girdi.

ABD'de iPhone 6 çılgınlığı

Apple'ın 59'uncu Sokak ile 5'inci Cadde'nin kesiştiği mağazasının önüne koltuk ve çadırlarını getiren fanatikler, yağmur, fırtına, sıcak demeden koltukların üzerinde günlerce sürecek sırayı beklemeye başladı.
 
New York'taki ünlü Apple mağazasının önünde iPhone sırasına girenlerden bazıları iPhone 6'ya ilk sahip olan kişiler arasında yer almak amacıyla, bazıları da temsilcisi oldukları firmanın tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla günler öncesinden sıraya girdiklerini dile getirdi.
 
iPhone 6 sırasının en başında bulunan 25 yaşındaki Mississippili yazar ve manken Moon Ray, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşi Jason Ray'la birlikte günler öncesinden sırada beklemenin ana nedenini, iPone, iPad ve Android üzerinden doktorlarla video görüşme yapma imkanı sağlayan internet sitesinin tanıtımına katkıda bulunma olarak açıkladı.
 
Ray çifti, ayrıca şu ana kadar dünyanın değişik ülkelerinden onlarca televizyon, radyo ve gazeteyle röportaj yaptıklarını dile getirdi.
 
1 Eylül'den beri sırada bekleyen Moon Ray, önceki yılda 15 günlük bekleme rekorunu 17 güne çıkarmayı amaçladığını söyledi.
 
Sırada bekleyen başka bir iPhone tutkunu ise çalıştığı taşınabilir iPhone ve laptop şarjı üreten firmanın isteği üzerine sıranın önlerinde yer aldığını, yeni taşınabilir şarj ürününü tanıtmak istediğini anlattı.
 
Apple daha önce yaptığı açıklamada, iPhone 6'nın, 9 Eylül'de TSİ 20.00'de 30 sene önce Steve Jobs'ın Macintosh'u açıkladığı Cupertino'daki Flint Center'da Apple'ın CEO'su Tim Cook tarafından tanıtımının yapılacağını bildirmişti.

4 Eylül 2014 Perşembe

Aşk Kurabiyesi

Malzemeler
1 paket margarin(oda sıcaklığında)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
tarçın ve toz şeker

Tarif
Tarçın ve toz şeker hariç tüm malzemeler karıştırılır ve çok yumuşak olmayan merdaneyle açılacak kıvamda bir hamur hazırlanır.
isteğe göre kalıpla yada elde şekil verilir.
180' fırında 15 dakika pişirilir.
fırından çıktıktan sonra hazırladığımız tarçın ve toz şeker karışımı kurabiyelerin üstüne serpilir.
Püf noktası: Hamur fazla miktarda olduğundan kalan kısmı istenirse buzlukta saklanabilir.Buzluktan çıktıktan kısa bir süre sonra çözüldüğünden rahatlıkla kullanılabiliyor.Ayrıca fırında çok tutmamak ve çok kızarmasını beklememek gerek.
Afiyet olsun

Fotoğraf: Aşk Kurabiyesi
Malzemeler
1 paket margarin(oda sıcaklığında)
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
tarçın ve toz şeker
Tarif
Tarçın ve toz şeker hariç tüm malzemeler karıştırılır ve çok yumuşak olmayan merdaneyle açılacak kıvamda bir hamur hazırlanır.
isteğe göre kalıpla yada elde şekil verilir.
180' fırında 15 dakika pişirilir.
fırından çıktıktan sonra hazırladığımız tarçın ve toz şeker karışımı kurabiyelerin üstüne serpilir.
Püf noktası: Hamur fazla miktarda olduğundan kalan kısmı istenirse buzlukta saklanabilir.Buzluktan çıktıktan kısa bir süre sonra çözüldüğünden rahatlıkla kullanılabiliyor.Ayrıca fırında çok tutmamak ve çok kızarmasını beklememek gerek.
Afiyet olsun

Aile Bakanlığı Seda Sayan'ı şikayet etti

Aile Bakanlığı Seda Sayan'ın programı nedeniyle RTÜK'e resmi başvuruda bulundu.

Aile Bakanlığı Seda Sayan'ı RTÜK'e şikayet etti

Beş kez evlenen ve iki karısını öldüren adamı canlı yayına çıkarması nedeniyle eleştirilen Seda Sayan’a bir şok da Aile Bakanlığı’ndan geldi. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada ‘kabul edilemez’ olduğunu belirttiği programı kınadı. 

Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle: 

01/09/2014 tarihli “Seda Sayan Show” isimli TV programında, iki eşini öldürmüş bir şahsın konuk edilmesine ilişkin olarak; 

Kamu hizmeti yayıncılığı sorumluluğuna sahip olması gereken medyanın, kadına yönelik olumsuz değer yargılarını pekiştiren, şiddeti meşrulaştıran söylem ve uygulamalarda bulunması kabul edilemez. 

Şiddeti, suçu ve suçluyu masum gösteren her türlü söylem ve uygulamayı kınıyoruz. 

Bu çerçevede @ailebakanligi olarak söz konusu programla ilgili @RTUKONLINE’na resmi başvuruda bulunduk. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu pozdan 3 saniye sonra...

Yeni baba olan Al Ferguson'un bebeğiyle verdiği pozlar internette viral oldu.

Bu pozdan 3 saniye sonra...
Yeni doğan bebeği Ted ile fotoğraf çektirmek isteyen Al Ferguson, olayın bu şekilde sonuçlanacağını tahmin etmiyordu muhtemelen. Ferguson bebeğiyle stüdyoya girip fotoğraf çektirmek, belki de bu pozu salonun başköşesinde sergilemek için heves yapmıştı ama, işler biraz sarpa sardı.
Baba oğulun ilk pozu, tam da babanın hayallerindeki gibi görünüyor. Altında bez olmayan bebek, herhalde poposundaki ferahlıktan yararlanmak istemiş. Zira birkaç saniye sonra çekilen ve internette viralhale gelen fotoğrafta, büyükçe bir miktarda kaka yapan bebeği görüyoruz. Hem de yüzünde büyük bir gülümsemeyle!
İngiliz baba, Today’e verdiği röportajda “Oğlumun karnının gerildiğini hissettim. İçimden bir ses kaka yapmak üzere olduğunu söyledi. Sonra bir de baktım, gerçekten yapıyor” diye konuştu.
Bu fotoğrafın iğrenç olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bebeklerin doğru renk ve kıvamda, mümkünse günde birkaç kez kaka yapması, büyük bir lütuf. Yeni anne baba olan çiftlerin sürekli bebeklerinin kakalarını takip etmesi ve hep bu konudan bahsetmesi de bu yüzdendir. Zira bebeğin kaka yapması, henüz minicik ve pek hassas olan vücutlarının ne kadar sağlıklı olduğunun da göstergesi.
Burada başarının büyük bölümü fotoğrafçı Christy Grant’e ait tabii. Bu “b…tan” anı kaçırmayıp ölümsüzleştiren Grant, Fergusonların poz verirken üzerinde durdukları halı daha fazla batmasın diye uğraşmış. “Üzerinde poz verdiğimiz halı kolayca silinebilen bir halı çeşidi değil” diyor Al Ferguson. “Fakat fotoğrafçımız inanılmaz bir şey yaptı; bu pozu çektikten sonra bir alt silme bezi aldı, Ted’in poposuna örterek akıntıyı engellemeye çalıştı.”

İkinci çocuk ne zaman yapılmalı

Kısa zaman içerisinde ikinci çocuğun yapılması kardeşler arasında rekabete neden oluyor.


İkinci çocuğun yapılması için karar verildiğinde göz ününde bulundurulması gereken birkaç faktör vardır. Bu faktörler aile huzurunu, çocuk psikolojisini ve maddi durumu doğrudan etkilemektedir. Sizin için ikinci çocuğun ne zaman yapılması gerektiğini araştırdık.
İki çocuğun arasındaki yaş farkına dikkat etmelisiniz
Birçok pediyatri uzmanının söylediği üzere ilk çocuk ile ikinci çocuk arasındaki  yaş farkı en az 4 yaş olmalıdır. Çünkü 0-4 yaş grubundaki çocuklar ebeveynlerinin sevgi ve ilgisine aç ve muhtaç olduğu için onları kimse ile paylaşmak istemezler. Bunun en iyi örneği olarak çocuğunuzun sizi herhangi birinden kıskanması ve huysuzluk çıkarması gösterilebilir. Çok az bir yaş farkı ile doğan ikinci çocuk, ilk çocuk için bir tehlike, bir nefret unsuru olacaktır. Çünkü ona ait olduğunu düşündüğü ilgi ve sevgi elinden alınmış gibi hissedecektir. Kardeşlerini döven ya da ona kötü davranan çocukları mutlaka duymuşsunuzdur. İki çocuğun da psikolojisi için ilk çocuktan en az 4 yıl sonra ikinci çocuğu yapmalısınız.
Maddi durumunuz ikinci çocuğa hazır olmalı
Ailenizin bütçesi ikinici çocuğun masraflarına hazır olmalı. Eğer bütçeniz sadece bir çocuğa bakabilecek durumda ise ikinci çocuk hediyeden ziyade azap olacaktır. Çünkü  bezinden mamasına tüm masrafları aile bütçesinde sorun yaratacaktır.
Vücudunuz hazır olmalı
Uzmanlar kadın sağlığı için doğumdan en az 3 sene sonra ikinci bir doğum gerçekleştirilmesini onaylıyor. Çünkü kadının vücudundaki  gelişimler ve değişimlerin kısa süre içinde tekrarlanması hem annenin hem de çocuğun sağlığını bozuyor. Bebekte yeterli gelişememe, zeka problemleri ya da çeşitli sorunlar ve hastalıklar görülebiliyor.

Doğal buklelere sahip olma yolları

Saçlarınıza zarar veren ağır işlemlere gerek kalmadan doğal ve kalıcı buklelere sahip olabilirsiniz.


Saçınızın doğal ve güzel buklelere sahip olabilmesi için ağır kimyasallara ya da ağır şekillendirme işlemlerine ihtiyacınız yok. Size önereceğimiz basit ve etkili önerilerle saçlarınızı doğal bir olacak şekillendirebileceksiniz.
 Nemli saçınızı taradıktan sonra yumuşak formüllü bir köpüğünü saçlarınıza uygulayın. Ardından saçlarınızı rulo halinde toplayın. Ertesi gün saçlarınızı açtığınızda dalgalı bir modele kavuşmuş olacaksınız.
  Maşa kullanmadan saçlarınızın maşalı gibi durmasını istiyorsanız bu yöntem tam size göre. Sadece saç bandına ihtiyacınız var. Saç bandını kafanızın ortasına yerleştirin ve saçınızın yüzünüze düşen kısımlarını önden başlayarak rulo şeklinde saç bandının içine sokun. Bu işlemi tüm saçlar için tekrar edin. Bir gece bu şekilde saçınızı bekletin ve ertesi gün bandı çıkardığınızda maşayla şekil verilmiş saçlara sahip olacaksınız.
 
 Dalgalı saçlara kavuşmanın bir diğer yolu saçlarınızı parçalara ayırıp rulo halinde sarmanız ve tel tokayla tutturmanız. Bu yöntemdeki ince detaylardan birisi saçlarınızın kuru olması ve saç şekillendiricisi kullanıyor olmanız. Saç spreyleri ya da sert formüllü köpükler işe yarayabilir.
 

Tesadüfen öğrenilen en eski saça şekil verme yöntemi örgü… Saçlarınıza küçük ya da iri dalgalar vermek istiyorsanız saçlarınızı buna göre örmelisiniz. Nemli saçlarınızı iri dalgalar için geniş bir şekilde örün ve mümkünse ertesi gün açın. Küçük kıvrımlar istiyorsanız saçlarınızı minik minik örmelisiniz.Ertesi gün kabarık ve dalga dalga saçlara kavuşacaksınız.
 
Saçlarınıza dalga vermenin diğer yöntemi üç parçaya ayırıp rulo yapıp spreylemek ve çok bekletmeye gerek kalmadan açmak. Saçlarınıza iki yandan ve 1 tepeden olmak üzere 3 mini topuz yapın. Ardından bu topuzları saç spreyiyle spreyleyin. Çok beklemeden saçlarınızı açabilir ve dalgalara elinizle şekil verebilirsiniz.

Komadan çıkınca Çince konuştu

Komadan çıkınca Çince konuştu |  görsel 1

İki sene önce geçirdiği trafik kazasının ardından yaklaşık bir hafta komada kalan Avustralyalı Ben McMahon, komadan anadilini tamamen unutmuş bir halde ve Çince'nin bir lehçesini konuşarak uyandı

Çinli'ye benzeyen bir hemşireye şikayetlerini anlatıp bir kağıda ailesini ne kadar sevdiğini ve düzeleceğini Çince yazan genç, hem ailesini hem de doktorları şaşırttı.

McMahon, okul yıllarında Çin'in kuzeyinde ve güneybatısında konuşulan ve Çince'nin bir lehçesi olan Mandarin'i öğrenmişti ancak hiçbir zaman akıcı olarak konuşamıyordu. Bu durumu fırsat bilen Ben McMahon, Şanghay'da ticaret okumaya başladı ve aynı zamanda Çince tur rehberliği gibi işlere başladı. McMahon, komadan uyandıktan yaklaşık üç gün sonra ise anadilini hatırlamaya başladı.

Daha önce de 2010 yılında 13 yaşında bir kız anadili olan Hırvatça'yı unutmuş ve Almanca konuşmaya başlamıştı. Geçen sene temmuz ayında ise Amerikalı bir savaş gazisi bilinçsiz bir şekilde bulunmuş ve uyandığında kim olduğuna dair en ufak fikri olmamasına rağmen akıcı bir şekilde İsveççe konuşmaktaydı. Doktorların McMahon'la ilgili teorisi ise kazada gencin beyninin anadilini konuştuğu bölümün zarar görmesi ve bunun üzerine Mandarin bilen kısmının aktif hale gelmesi şeklinde.

Kızı köpekle evlendirdiler

Hindistan'ın Jharkhand eyaletinde 18 yaşındaki bir kız, köpekle evlendi. Aile, bu ilginç evlilik için geleneklere uygun bir de düğün yaptı.
'Lanetli kızı' köpekle evlendirdiler
Daily Mail'in haberine göre, köpekle evlendirilen Mangli Munda'nın lanetli olduğu düşünülüyordu. Genç kızın bu lanetinden kurtulması için böyle bir törenin düzenlendiği belirtildi.
ÜZERİNDEKİ LANETİ KÖPEĞE AKTARACAK
Ailesi ve komşularına göre; Munda'ya musallat olan lanet onunla evlenen her adamın kısa sürede ölmesine neden olacaktı, ve bu lanetten kurtulması için bir köpekle evlilik gerçekleştirmesi gerekiyordu. Yeni gelinin bu sembolik evlilikle üzerindeki kötü ruhları köpeğe aktardığı düşünülüyor.

Yanlış iğne öldürdü

Bursa’da adet dönemi ağrıları nedeniyle Çekirge Devlet Hastanesi acil servisinde iğne yaptıran 25 yaşındaki Serpil Kütük önce felç, sonra üç gün yoğun bakımda kaldı ve öldü.


İğne, Serpil’in ağrısını sonsuza dek dindirdi!

Bursa Çekirge Devlet Hastanesinde  perşembe akşamı yaşanan olay şöyle gelişti:
25 yaşındaki Serpil Kütük, her ay adet döneminde yaşadığı ağrılar nedeniyle hastaneye gidip ağrısının azalması için iğne vurduruyordu. Perşembe akşamı da ağrısı nedeniyle Kütük annesiyle hastaneye gitti. Acil Serviste görevli doktor Mustafa Ç. tarafından Kütük’e iğne yapıldı ancak genç kız iğneden 5 dakika sonra baygınlık geçirip yere yığıldı. Doktorların ilk müdahalesinde ise felç geçirdiği belirlendi.
Yoğun bakım ünitesine kaldırılıp tedavisine başlanan Kütük üç gün kaldığı hastanede hayatını kaybetti. Yapılan otopsisinde beyninde ödem oluştuğu belirlenen Kütük’ün yapılan iğne sonrası bu duruma geldiği ön otopsi raporunda yer aldı.
Kızlarının hayatını kaybetmesinin ardından iğne yapan doktor Mustafa Ç. ve hastane yönetimi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunup olayı Sağlık Bakanlığına taşıdı.
Yanlış iğne iddiası
Vatan’a konuşan Kütük’ün kuzeni Mevsim Çanak ise hastanede görevli bazı doktorların yanlış iğne nedeniyle Serpil’in hayatını kaybettiğini söylediklerini öne sürerek,”O gece Serpil felç geçirdiğinde doktor ‘iğne etkisini gösteriyor’ eve götürün dinlensin’ dedi. Biz ısrar edince odaya aldılar. Bir süre sonrada durumun farkına varıp Serpil’i yoğun bakım ünitesine kaldırdılar. Ancak Serpil üç gün sonra hayatını kaybetti” dedi.

Aldatmasından korktuğu sevgilisinin üst dudağını ısırdı

İngiltere'de kıskançlık krizine giren 23 yaşındaki Rhys Culley isimli genç, kendisini aldatmasından korktuğu sevgilisinin üst dudağını ısırarak hastanelik etti.


Sevgiliden hastanelik eden öpücük

 İngiltere'nin Tyneside bölgesinde 23 yaşındaki Rhys Culley isimli acımasız sevgili Chanttelle Ward adlı kız arkadaşının üst dudağını ısırarak neredeyse koparıyordu.
 
SEVGİLİSİNİ ÇİRKİNLEŞTİRMEK İSTEDİ
 
İddiaya göre aşırı kıskanç ve kendine güvenmeyen Culley çalışma saatlerinde kız arkadaşından uzak kaldığı zamanlarda sevgilisinin kendisini aldatmasından korkarak çirkinleştirmek istedi.
 
 
 MAHKEME SUÇLU BULDU
 
İki yıldan fazla bir süredir Chanttelle Ward ile ilişki yaşayan çılgın sevgili Culley, her ne kadar suçlamaları kabul etmese de çıkarıldığı mahkeme tarafından suçlu bulundu. Mahkeme tarafından tutuklu yargılanan Culley gelecek aydan itibaren hüküm giyecek. Duruşma hakimi sanık avukatının kefaletle serbest bırakılmasını ve tutuksuz yargılama talebini reddetti.
 
Duruşmada ifade veren Chanttelle Ward; erkek arkadaşının ısırmadan önce kendisini sevip sevmediğini sorduğunu ardından öptüğünü söyledi. Öpüşme sırasında dudağının kopacak gibi olduğunu ancak kan görünce durumun vehametinin farkına vardığını anlattı.
 
 
Genç kızın yaşadığı korkunç gecenin sonunda dudağındaki yaradan hariç, kollarında ve vücudunda morluklar, sol göğsünde çizik, yüzünde ve kulağında morluklar ve ezikler tespit edildi.
 
Kıskanç sevgili Culley, güzel kız arkadaşına aslında zarar vermek istemediğini, öyle güzel bir kız arkadaşa sahip olduğu için çok şanslı olduğunu belirtse de ceza almaktan kurtulamadı.
 
Sıradışı olay 22 şubat 2014 tarihinde meydana geldi. Chanttelle Ward'ın annesinin doğum günü kutlamasından çıkıp genç kızın evine gelen çift, tartışmaya başladı. Tartışmaya, genç kızın Facebook hesabında başka bir erkekle olan resmi sebep oldu.

 
Sevgilisinin telefonunu alan kıskanç Culley akıllı telefondan Facebook profiline girip daha önce görmüş olduğu fotoğrafı aradı. Çılgın aşık resmi göremeyince sinirlenip, benden bir şeyler saklıyorsun diyerek bağırmaya başladı. Oda oda başlayan kovalamaca sonrası genç kızı saçından yakalayan gözü dönmüş Culley tekme ve yumrukların ardından Ward'ı sofaya fırlattı. Sofada genç kızın yüzüne akıllara durgunluk veren saldırıyı gerçekleştirdi.
 
 
 

Çırağına tecavüz eden oto tamircisine 42 yıl hapis cezası

DİYARBAKIR’da, yanında çırak olarak çalışan 14 yaşındaki erkek çocuğu M.Ş.’yi evine götürerek bıçak tehdidi ile tecavüz eden otomobil tamircisi evli 2 çocuk babası 29 yaşındaki F.Y. 42 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


Diyarbakır'da oto tamircisi çırağına tecavüz etti
 
Diyarbakır’da otomobil tamir dükkanı işleten F.Y., 27 Mayıs 2013 günü alkollü olarak evinin bulunduğu sokağa geldi. Sokakta çırağı M.Ş.’yi gören F.Y., çocuğa kendisiyle birlikte evine gelmesini söyledi. Küçük çocuğu eve götüren şüpheli F.Y., iddiaya göre elindeki bıçağı gösterip M.Ş.’den soyunmasını istedi. Bıçaktan korkan küçük çocuğun soyunması üzerine şüpheli F.Y. de soyunarak mağdura cinsel istismarda bulundu, ardından da çocuğu döverek evden kovdu. F.Y., küçük çocuğun olayı ailesine anlatması ile gözaltına alındı. Çocuk İzleme Merkezi’nde başından geçenleri anlatan M.Ş., rapor alınması için Adli Tıp Kurumu ve Çocuk Hastanesi’ne sevk edildi. Raporlarda mağdurun vücudunda dayak izleri ve anüsünde zorlamaya bağlı yırtıklar tespit edildi.
 
55 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ
 
Olayla ilgili hazırlanan iddianamede, şüphelinin 15 yaşından küçük mağdura patronu olmanın verdiği nüfuzu kötüye kullanarak ve silahla tehdit ederek fiili livata yoluyla cinsel istismarda bulunduğu belirtildi. İddianamede, şüphelinin bu şekilde silahlı olarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçunu da işlediği vurgulandı. İddianameyi hazırlayan savcı, şüpheli F,Y.’nin 55 yıla kadar hapisle cezalandırılması talebinde bulundu.
 
SARHOŞTUM, HATIRLAMIYORUM
 
İddianamenin Diyarbakır 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilmesinin ardından tutuklu sanık F.Y.’nin yargılaması yapıldı. Sanık F.Y., olay günü kavga ettiği eşinin çocuklarıyla birlikte evi terk ettiğini belirterek kendini şöyle savundu:
 
"Moralim bozuk olduğu için alkol almıştım. Çok sarhoştum. Mahalleye geldiğimde M.Ş.’yi gördüm. Sarhoş olduğum için evimin kapısını o açtı. Eve girdiğimi hatırlıyorum. Sonra sızmışım. Başka bir şey hatırlamıyorum. Gece yarısı polis gelerek beni yakaladı. Böyle bir olay olduğunda mağdur bağırsaydı evlerinden duyulurdu. Cinsel istismarda bulunmadım. Suçlamayı kabul etmiyorum" dedi.
 
’KORKUDAN SESİMİ ÇIKARAMADIM’
 
Psikolog gözetiminde ifadesi alınan mağdur M.Ş. ise, mahallede oynadığı sırada ustasının yanına gelerek kendisini eve çağırdığını belirterek, "Ben de eşinin bir ihtiyacı vardır düşüncesiyle gittim. Cebinden bir bıçak çıkararak, ’İstediklerimi yapacaksın’ dedi. Korkudan sesimi çıkaramadım. Çok alkollüydü. Beni yatak odasına götürdü ve istismarda bulundu. Canım çok acıdığı için engel olmaya çalıştım. Bana tokat attı. ’Bunları kimseye söylemeyeceksin’ diyerek bana küfür etti" diye ifade verdi.
 
Yargılama sırasında rapor aldırılmak üzere Dicle Üniversitesi’ne sevk edilen mağdur M.Ş.’nin beden ve ruh sağlığının bozulduğu tespit edildi.
 
42 YIL HAPİS CEZASI  
 
Delillerin toplanmasının ardından yargılamayı tamamlayan Diyarbakır 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi, sanık F.Y.’yi ’Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ ve ’Cinsel amaçla silahlı olarak çocuğu hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 42 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanığa üst sınırdan ceza veren ve herhangi bir indirim uygulamayan mahkeme, ceza oranında 4 kez de artırım yaptı.

Rita Ora'dan derin dekolte!



İngiliz şarkıcı akşam yemeği sonrası kameralara yakalanırken giydiği sportif derin dekolteli elbise olay oldu.






Robert De Niro ‘Mevlana‘ olacak!

Sina Koloğlu, TRT’nin ‘Diriliş’ dizisi için Robert de Niro'ya ne kadar para verileceğini yazdı...

 Robert De Niro ‘Mevlana‘ olacak!

Sina Koloğlu'nun bugünkü yazısının 'Robert de Niro gelecek mi?' başlıklı bölümü şöyle;
 
Kuşadası’nda konserdeydik.
Hoş bir kalabalık... Bendeniz de hafif şov yaptım, keyif aldım doğrusu...
Hafif zıplayıp seyirciyi heyecanlandırmak güzel bir şey. Ee ne de olsa bir 25 yıl geçmiş... Nice konserler ve zıplamalar...

Konser sonrası sohbette kulağıma çalındı. TRT’nin üzerinde durduğu yapımlardan biri olan ‘Diriliş’ dizisi için Robert de Niro’ya da teklif götürüldüğü yazılmıştı. Sohbet sırasında 700 bin lira fiyat ve bölüm başına 100 bin dolar gibi bir rakamın kesinleştiği yolunda bir bilgiye sahip oldum. Daha önce basında yer almış.

Bana söylenen, bu konuda yapımcı ısrarlı ve Robert De Niro oynayacak...
Dizide, De Niro Mevlana rolü için düşünülüyor. Daha önce açıklamayı bizzat dizinin yapımcısı Özkan İpek yapmıştı. Dizi çekimleri son sürat devam ediyormuş.
Yine duyduğum bir başka haber dizide dekor, kostüm ve aksiyon için hiçbir masraftan kaçınılmıyormuş.

Seda Sayan kendini savundu!

İki eşini öldüren Sefer Çalınak’ı programına konuk ettiği için tepki çeken Seda Sayan, canlı yayında eleştirilere cevap verdi.


Seda Sayan kendini savundu!

Seda Sayan'ın 2 eşini öldüren adamı canlı yayına çıkarması sosyal medyada büyük tepki çekmiş, programın yayından kaldırılması için kampanya başlatılmıştı. Hatta, programının sponsoru Schafer tepkilerden sonra sponsorluktan geri çekilmişti. Seda Sayan eleştirilere canlı yayında yanıt verdi.

"BENİ ELEŞTİRENLER AZINLIK"
 
Sık sık kendini eleştirenlere "Siz kimsiniz!" diyerek tepki gösteren Seda Sayan, her akşam başını yastığa koyduğunda rahat uyuduğundan bahsetti. Kendisini eleştirenlerin azınlık olduğunu, Türkiye'nin her köşesinden aldığı dualarla korunduğunu ifade etti.

"ONA 'SENİ ALLAH AFFETSİN' DEDİM"
 
Seda Sayan ayrıca, 2 eşini öldüren adama, "Biz babamızdan çok çektik. Ama yine de ben keşke babam yaşasaydı da onu daha iyi yaşatsaydım. Ama benim kadar vicdanlı kadın bile senin gibi bir babayı asla affetmezdim. Seni Allah affetsin." dediğini anlattı.
 
"SİZ KİM ELEŞTİRİYORSUNUZ YA!' HALK BENİ SEVİYOR VERGİ REKORTMENİ YAPIYOR"
 
Annesinin hiçbir kadın kadar ezilmediğini, yıllarca annesinin babasından nasıl şiddet gördüğünü, şiddeti kınadığını ve bunu yıllarca anlattığını ifade eden Seda Sayan devamında, "Siz kimi eleştiriyorsunuz ya! Siz dönün de bir kendinize bakın. Karşınızda Seda Sayan var. Bu halkın sevdiği, bu halkın getirdiği. Ben vergi rekortmeni kendim olmuyorum onlar yapıyor" şekinde konuştu.

Ünlü müzisyen hayatını kaybetti!

"Eye of The Tiger"ı besteleyen grup Survivor'ın vokali Jimi Jamison, 63 yaşında hayatını kaybetti.


Ünlü müzisyen hayatını kaybetti!

Rocky filmlerinin tema müziği olarak kullanılan ve dünyada en çok bilinen şarkılardan biri olan "Eye of The Tiger"ı besteleyen grup Survivor'ın solisti Jimi Jamison, 63 yaşında öldü.
 
Kendine has sesiyle hafızalarda yer edinen Jamison'ın pazartesi gecesi kalp krizi nedeniyle ABD'nin Tennessee Eyaleti'nin Memphis kentinde yalnız yaşadığı evinde oğlu tarafından ölü bulunduğu açıklandı.

Kim Kardashian çırılçıplak!

İngiliz GQ dergisi tarafından "Yılın Kadını" seçilen Kim Kardashian, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kim Kardashian çırılçıplak!

Derginin ekim sayısı için kamera karşısına geçen ünlü TV yıldızı, verdiği pozlarla herkesi şaşırttı. Kamera karşısına çıplak olarak geçen Kim, çekimlerde yalnızca Tom Ford imzalı ayakkabılarla poz verdi.













Eski playboy yıldızı dikkatleri üzerine topladı

Dünyanın en sansasyonel isimlerinden biri olarak gösterilen, her gitti davette gerek giyimiyle gerek tavırlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan eski Playboy yıldızı Nicole Austin (CoCo) Barbados'ta eşi Ice-T ile görüntülendi. Yaptığı "tanga" seçimiyle de yine dikkatleri üzerinde topladı.
Yine dikkatleri üzerinde topladı!

Yine dikkatleri üzerinde topladı!

Yine dikkatleri üzerinde topladı!

Yine dikkatleri üzerinde topladı!

Aldatan Erkeği Ele Veren Yalanlar

Sevdiğiniz erkeğin yalan söylediğini anlamak isterseniz, bunlara dikkat edin;

1- Telefonda erkek ismiyle kayıtlı kızlar

Erkekler artık uyandı. Önceden sevgililerinin telefonlarını cep telefonlarına kaydetmez, ceplerine herhangi bir yere isimsiz not düşerlerdi. Şimdi durum farklı... Onlar şimdi görüştükleri diğer kızların adını erkek isimleriyle kaydedip, sorunu geçiştiriyorlar.
2- Sevgiliye ikinci bir telefon hattı

Şimdi erkekler telefondan dolayı yakalanmamak için, sevgiliye ve kendisine ikinci bir telefon hattı alıp dilediklerince görüşüyorlar. Bu durumda yakalamak biraz zor. O hattı bilmediğiniz müddetçe tabii... Ancak ikinci bir telefonu varsa, onu saklaması biraz zor olabilir.
3- Sürekli özür diliyorsa

Size bir tatlı sözü çok gören erkeğiniz, süt dökmüş kedi gibi yanınızdan ayrılmıyorsa, bilin ki bu işin içinde bir iş var. Durumu çakmayasınız diye yapmadığı numaralar kalmayan erkeğiniz, hiç beklemediğiniz bir anda elinde çiçeklerle geliyorsa, sizi yemeğe götürüyorsa ya da ani sürprizler yapıyorsa dikkat edin.
4- Sık sık hediye alıyorsa

Daha önce sizi hiç düşünmeyen partneriniz birden sizi hediyelere boğmaya başladıysa, dikkat! Suçluluk duygusu adama birçok şey yaptırır çünkü. Tabii kadınına böylesine hoş sürprizler yapan her erkek aldatıyor diyemeyiz ancak, kilit noktanın sezgileriniz olduğunu unutmayın.5- Yeni teknolojiler yalanlara hizmet ediyor

Size seyahate çıkacağını söyledi ve hava alanından arayıp cep telefonunu çaldırdığını iddia ediyor. Ankesörlü telefondan arıyormuş! Gerçekten de arka planla uçak sesleri ve bir gürültü duyuyorsunuz... Ama sakın o kadar emin olmayın. Son zamanlarda çıkan yeni bir teknoloji ürünü, istenen ortamın sesini çıkartıyor. Hava alanı, trafik, ofis ortamı... Bunu telefona dayadıkları anda tamam!
6- Gideceğim yer yakın, boşver arabayı...

Araçları olmasına rağmen, arkadaşlarıyla buluşmaya diye çıkıp "Bir kahve içeceğiz zaten, yakın, aracı almama gerek yok" diyen bir erkek, böylece daha baştan eve geç geleceğinin sinyalini veriyor. Geciktiğinde de, "Taksi bulamadım" ya da "Aracımız kaza yaptı" gibi bahanelerle karşınıza çıkıyorsa, öncesinde de buna benzer davranışlarla sık karşılaştıysanız, tırnaklarınızı göstermenizde fayda var.7- Bizimkilere uğradım, uyuyakalmışım!

Hiçbir anne, siz aradığınızda yorgunluktan uyuya kaldığını söylemesini rica eden ana kuzusu oğluna, hayır diyemez. Annelerini çapkınlıklarına alet eden erkeklerle baş etmenin en etkili yolu, annesiyle sıkı bir ilişki kurmaktır!
8- Şarjım bitti!

İnanmayacaksınız ama erkekler hala bu yalanın altına sığınmaya devam ediyor. Kadınlarsa inanmaya devam ediyor! Cep telefonlarının şarjı eskisi kadar kısa sürede bitmiyor...9- Uçakta yer bulamadım

Hafta içi iş için şehir dışına çıktı, şimdi de hafta sonu için gelemeyeceğini söylüyor, çünkü uçakta ya da otobüste yer yokmuş! İlk bakışta mantıklı gibi görünse de, bu da kuyruklu bir yalan! Hemen uçak ya da otobüs şirketini arayıp, yer olup olmadığını öğrenebilirsiniz...
10- Beni anlamıyorsun!

Erkekler bir yanlış yaptıklarında zeytinyağı gibi üste çıkmaya bayılıyor. Biraz sıkıştırın, "Seninle de bir şey konuşulmuyor" gibi kaçamak cümlelere başvuruyorlar. Biliyorlar ki, karşınızda biraz daha konuşurlarsa yaramazlıkları ortaya çıkacak. Onunla konuşmayı bile başaramıyorsanız, üstelik hareketleriyle sizi aldattığından da şüpheleniyorsanız, o erkekte neden ısrar ediyorsunuz? Boşverin.