14 Ağustos 2014 Perşembe

"Cezaevinden çıkınca Kim benim olacak"

Tüm dünyanın konuştuğu bir cinayet davasının sanığı eski futbol yıldızı O.J. Simpson'ın ateşli bir Kim Kardashian hayranı olduğu ortaya çıktı.
photo

1994 yılında karısı Nicole Simpson ile birlikte Ronald Goldman adlı adamı öldürmekle suçlanıp yargılanan ve Kardashian'ın avukat babası Robert Kardashian tarafından tarafından savunulan O.J Simpson'ın güzel yıldıza "takıntılı şekilde tutkun" olduğu ileri sürüldü. İnternetteki Radar online adlı sitenin iddiasına göre şu sıralar hırsızlık ve adam kaçırma suçlarından Nevada'da bir cezaevinde bulunan Simpson'ın mahkum arkadaşlarından biri " Simpson, hücresinin duvarına Kardashian'ın çok sayıda seksi fotoğrafını astı. Ona olan tutkunluğunu herkese söylemekten de çekinmiyor" diye konuştu. Bir zamanlar Kim Kardashian'ın ünlü bir avukat olan babası Robert Kardashian ile çok yakın dost da olan Simpson'ın "Uzun süredir cezaevinde bulunduğum için Kim ile birlikte olamadım. Şimdi de o Kanye ile evli. Ama buradan çıktığımda o benim olacak" dediği de ileri sürülüyor. 1980'ler ve 90'larda O.J. Simpson ile öldürdüğü ileri sürülen karısı Nicole'ün Kardashian'ın annesi Kris Janner ve o dönem evli olduğu Robert Kardashian ile yakın dosttu. İki aile sık sık görüşüyor ve birlikte tatile de gidiyorlardı.

photo
Cezaevi arkadaşları O.J. Simpson'ın Kim Kardashian ile ilgili tüm gelişmeleri dergiler ve televizyonlardan takip ettiğini de söylüyor. Bu konuda da şunları anlatıyorlar: "Televizyonda Kardashian ile ilgili bir haber ya da program olduğunda etrftaki herkesi susturup tüm dikkatini ekrana veriyor. Simpson, Kardashian ile bağlantı kurmaya çalıştı ama Kim ona yanıt vermedi." O.J. Simpson en erken 2017'de şartlı tahliye olabilyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder