9 Ağustos 2014 Cumartesi

Yastıklarınızı 6 ayda bir değiştirin






Kir, yağ, toz akarları ve ölü deri birikmesi nedeniyle evdeki her türlü yastığın en fazla 6 ayda bir değiştirilmesi gerektiğini söyleyen uzmanlar, aksi halde ciddi alerjilerin ve astımriskinin oluşabileceğini belirtiyor. Yaşamak için Uyumak Enstitüsü’nden Dr Robert Oexman, insanların yıllarca aynı yastıkları kullanarak sağlıklarını ciddi tehlikeye attıklarını söyledi. Oexmani, özellikle sabahları ve akşamları hapşırık tarzı reaksiyonla karşı karşıya kalanların yastıklarının miadını çoktan doldurduğu görüşünde.



Günde 5 kez orgazm oluyor


Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Parkinson tedavisi gören 42 yaşındaki bir kadının ilaçtan sonra sürekli orgazm olduğu ortaya çıktı.




Tıpta Kalıcı Cinsel Tahrik Olma Sendromu (PSAS) olarak bilinen hastalığa yakalananlar en ufak bir titreşim, yüksek ses, kapı zili, telefon melodisi gibi durumlar sonucunda orgazmoluyor. Bazı hastaların günde 120 kez orgazmyaşadığı ve bu yüzden normal hayatlarına devam edemedikleri ortaya çıktı.



GÜNDE 5 KERE ORGAZM OLUYOR



Live Science isimli bilimsel haberlerin yayınlandığı web sitesinde yayınlanan makaleye göre ilacı 7 gün kullanan bir kadın hasta devamlı olarak uyarılmaya ve orgazmyaşamaya başladı. Her gün 3 ile 5 kere ortalama 20 saniye süren orgazm yaşayan kadın durumu doktorlara bildirdi.



İlacın yan etkisi olduğu anlaşılınca, Konya'daki fakülteden doktorlar durumu rapor ettiler. Doktorlar iki hafta süreyle ilacı bıraktırıp, tekrar başlattı ancak ismi açıklanmayan genç kadında yine devamlı olarak uyarılma ve orgazm olma sorunu yaşandı.


Araştırmacılar bunun nedenini tam olarak bulamasa da ilaçla birlikte hızla yükselen dopamin hormonunun neden olabileceğini söylediler. ABD'nin New Jersey kentinde bulunan Rutgers Üniversitesi'nden Barry Komisaruk, bazı anti-depresanlar gibi dopamini etkin hale getiren ilaçların da cinsel arzuyu artırabileceğini söyledi.(habertürk)

Brezilya'nın en güzel poposu





“Miss Bum Bum Brazil 2014” adı altında düzenlenen yarışmaya katılan 27 güzel popolu aday önümüzdeki hafta ilk elemeden geçecek ve 15 finalist belirlenecek.

Finalistler Kasım ayında tekrar jürinin karşısına çıkacak ve 2014’ün en güzel popolu Brezilyalı kadını seçilecek.(CNN)











'Cehennem Melekleri 3' ün film galası

Cehennem Melekleri 3 (The Expendables 3) filminin yıldızları filmin Almanya galasına katılmak için Köln'e çıkarma yaptı.



Sylvester Stallone, Antonio Banderas, Jason Statham, Kellan Lutz ve Wesley Snipes gibi Hollywood yıldızları filmin Köln'deki galasında hayranlarının ve basının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Önce kırmızı halıda basının önüne çıkan yıldızlar daha sonra tarihi Köln Katedrali'ni ziyaret ederek yemek yediler. 


Beş özel jetle İspanya'dan Köln- Bonn Havalimanı'na gelen 5 ünlü yıldızı hayranları saatler öncesinden kaldıkları Hyatt Hotel önünde beklemeye başladı. Siyah limuzinleri ile hayranlarına imza vermeden otelin garajından odalarına çıkan yıldızlar, ertesi gün Friesenplatz'daki sinemada yapılan galaya kırmızı halıdan geçerek geldi.


Ünlü oyuncu Sylvester Stallone ve diğer yıldızların bin civarındaki hayranı oyuncuları alkış, “Rocky, Rocky” tezahüratları ve çığlıklarla karşıladı. Daha sonra izlenen filmin ardından Köln Katedrali'ne giden yıldızlarla bazı hayranları korumaları aşıp fotoğraf çektirme fırsatı buldu. 


Sylvester Stallone daha sonra üç kızı ve eşi Jennifer Flavin ile buluşup yemek yedi. İki günlük Köln turunun ardından film ekibi Paris galası için şehirden ayrıldı.



Stallone, filmin Paris galasında da ailesiyle birlikte boy gösterdi.(hürriyet)

Kim Kardashian'ın kitabı yolda

Kim Kardashian sonunda bunu da yaptı.. Geçtiğimiz hafta ailesiyle gittiği Tayland gezisinde iki binden fazla selfie çektiği konuşulan Kardashian, en seksi pozlarını bir kitapta toplamaya karar verdi.




Kardashian'ın cüretkar pozlarının yer aldığı 352 sayfalık kitap 2015 yılının Nisan ayında satışa sunulacak.





33 yaşındaki Kardashian kitabının ortaya çıkış hikayesini de şöyle anlattı;

"Kanye'ye Sevgililer Günü için ne hediye etmem gerektiğini düşünüyordum. Sonra aklıma her erkeğin sevgilisinin seksi fotoğraflarını görmekten hoşlanacağı fikri geldi. O sırada Tayland'daydık ve yardımcım Stephanie'ye bir polaroid fotoğraf makinesini alıp benimle birlikte gelmesini söyledim. Kaldığımız evin dört bir yanında fotoğraflar çektik. Bu kitap fikri de böylece ortaya çıktı.
"Kim Kardashian'ın Selfish (Bencil) adını verdiği ve aynı zamanda sosyal medyada son dönemin gözdesi olan Selfie'ye de gönderme yaptığı kitabı 19.95 Dolar (yaklaşık 43 TL) fiyatla satılacak.(Hürriyet)







Dişler için süper besinler

Ağız ve diş bakımı için diş fırçalama ve diş ipi kullanımından daha fazlasına gerek var. Diş Hekimi Murat Zogun, alınan gıdalarında önemini 
vurgulayarak konu ile ilgili bilgiler verdi.


'Gecekondu Yosmasının' tek isteği

YEŞİLÇAM Sineması'na 'Gecekondu Yosması' adıyla damgasını vuran 1950'li yılların gözde dansözlerinden 85 yaşındaki Nimet Alp, memleketi Mersin'de kaldığı huzur evinde unutulmanın hüznünü yaşıyor.



12 yaşındayken bale yaparken keşfedildiğini, 67 yıl önce adım attığı Yeşilçam'da da dansı ve oyunculuğu ile 18 yıl emek verdiğini anlatan Nimet Alp, filmlerde rol aldığı arkadaşları ve devlet yöneticilerinin kendisini hatırlamadığından yakındı. 

Merkez Mezitli İlçesi'ndeki Bahar Yaşlı Bakım Merkezi ve Huzurevi'nde hayatının sonbaharını sürdüren Nimet Alp, 'Gecekondu Yosması' filmiyle şöhreti yakaladıktan sonra 'Yetim Yavrular', 'Çalsın Sazlar Oynasın Kızlar', 'Öp Babanın Elini' gibi çok sayıda filmde dans edip oyunculuk yaptığını belirtti. Nimet Alp, "Zeki Müren, Fikret Hakan, Eşref Kolçak, Adile Naşit gibi isimlerle filmlerim var. O dönemlerde herkes etrafımdaydı. Binlerce hayranım vardı. Ama şimdi unutulmak, hatırlanmamak zoruma gidiyor" dedi.



ANI DOLU FOTOĞRAFLARLA AVUNUYOR

Huzurevindeki odasının duvarlarını anı dolu fotoğraflarla süsleyen Nimet Alp, 

yakın dostu merhum Zeki Müren ile çekilen fotoğrafını yatağının baş ucundan ayırmıyor. Set fotoğrafları ve filmlerinin afişleri ile dolu olan albümünü bakıp, saatler geçiren Nimet Alp, yakın zamanda hayatına gözlerini yuman tiyatro ve sinema sanatçısı Çolpan İlhan'ın cenazesine devlet büyüklerinin katılmasının kendisini sevindirdiğini söyledi. Alp " Çolpan İlhan'ın ölümüne çok üzüldüm, ama cenazesine Başbakanımızın katılmasına da sevindim. Sanatçıların unutulmaması bizi sevindiriyor. Bizimle ilgilenmelerini, hatırlamalarını ve sadece hatırımızı sormalarını bekliyoruz. Türk Sineması'na büyük emeklerim var. Bizimle ilgilenilmesini bekliyorum. Başbakanımızın emektar sanatçıları unutmamasını istiyoruz. İlgisini bekliyoruz" diye konuştu.


Fenerbahçe' de şok istifa!

Fenerbahçe Teknik direktörü Ersun Yanal görevinden istifa etti.




Bir süredir başkan Aziz Yıldırım ile arasında sorun yaşayan Ersun Yanal "Bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir. İlkeler kazandığımız paradan daha önemlidir " dedi ve Fenerbahçe Kulübüne istifasını gönderdi.

Ersun Yanal'ın,Fenerbahçe'den şok istifası tıpkı 2 yıl önce görevinden ayrılan Aykut Kocaman'ın durumuna benzemesi Fenerbahçe'de gene başkan Aziz Yıldırım'ın davranış biçimini gündeme getirdi. Yanal'ın muhtemel istifasını göz önünde bulunduran Fenerbahçe yönetiminin acil olarak B planını uygulamak üzere Yönetim Kurulunu Samandıra'da toplantıya çağırdı.(DHA)

Dilan Alp 2.kez ameliyat oldu

Dilan Alp, 1 mayıs 2013'te Taksim'e çıkmak isteyen eylemci grubun içindeydi. Polisin müdahalesi sırasında başına gaz bombası isabet etti. Dilan'ın tedavisi halen devam ediyor. Genç kız kafatasındaki hasar nedeni ile ikinci defa ameliyata alındı.


Tarlabaşı'nda geçen yıl 1 Mayıs'ta polisin göstericilere müdahalesi sırasında başına gaz bombası isabet etmesi sonucu yaralanan lise öğrencisi Dilan Alp Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırılmış, kafasındaki çökme nedeniyle burada ameliyata alınmıştı. Yaşam mücadelesini kazanan Alp, uzun süren yoğun bakım sürecinden çıkmış ve hayatına geri dönmüştü.
Dilan Alp, ameliyat sonrasında hasar gören kafatası kemğinin onarılması için yeniden hastaneye yattı. Perşembe günü İkitelli'de özel bir hastanede ikinci defa ameliyat olan Alp için sosyal medyadan kan bağışı kampanyaları da yapıldı. Başarılı bir ameliyat geçiren Dilan, aldığı darbe nedeniyle kafasında meydana gelen çökme sonucu oluşan kemik boşluğu, yapay bir malzeme ile kapatılarak eski sağlığına kavuştu.
Ameliyatı yapan beyin cerrahı Alpay Şerefhan, Dilan'ın eski sağlığına kavuştuğunu ve üç gün sonra taburcu olacağını belirterek, "Kafa tasında mevcut olan kemik hasarlarını giderici bir ameliyat yaptık. Mevcut olan kemik boşluğunu yapay bir malzeme ile kapattık. Şuanda kafasında bir hasar yok. Dilan'ın bir kan problemi oldu ama bu ameliyatta bir kanamamız olmadı. Hemoglobini (kan değerleri) 8.6 idi. Biz ameliyata girerken bir ünite kan verelim dedik. Ameliyat çok başarılı geçti. Bundan sonraki hayatını, eski sağlığına kavuştu, devam edecek" dedi.
Dilan Alp ise çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Ameliyatım çok iyi geçti. Kendimi çok mutlu hissediyorum. Bunlar tabi ayrı bir şekilde pozitif enerji veriyor. İnsanların destek olması benim için en büyük etken, yani pozitif olmamda iyileşmemde. Sağ olsun, tıpkı ilk andaki gibi yine kimse ilgisini bırakmadı ve kan problemi oldu. Kanım düşük çıktı değerleri, temin etmek zor olduğu için nadir bulunduğu bir kan olduğu için sosyal medya üzerinden herkes kan vermek istedi. Çok kısa bir sürede bu kanı temin ettik. Bunun için de ben herkese çok teşekkür ediyorum'' dedi
"Hayırlı bir evlat olarak bu ülkeye hizmet etmesini istiyorum.''
Dilan'ın babası Ali Ekber Alp ise yaptığı açıklamada Dilan'ın normal hayatına devam edeceğini ifade ederek, "Okuluna devam edecek. Vatana, millete hayırlı bir evlat olarak, bir genç olarak bu ülkeye hizmet etmesini, bir baba olarak istiyorum" şeklinde konuştu.
Dilan'ın ameliyatının başarılı geçtiğini belirten Ali Ekber Alp, "İleride sağlığı etkilenmesin diye bu ameliyatı mutlaka yapmamız lazımdı. İleriki yaşamında böyle sıkıntılarla karşılaşmamasını diliyorum. Allah'ın herkesin çocuğunu annesine babasına bağışlamasını istiyorum. Şimdi mutluyuz. Onun için elimden geleni kendi imkanlarım doğrultusunda yapıyorum. Ve bu ülkeye hizmet etmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.(CNN)

Ebola Virüsü Orta Doğu'ya ulaştı mı?

Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı, Ebola virüsü taşıdığından şüphelenilen bir hastanın ülkenin başkenti Cidde’deki bir hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.



Kısa süre önce salgından etkilenen Batı Afrika ülkesi  Sierra Leone’yi ziyaret ettiği belirtilen adamın ölümcül virüsü taşıdığının doğrulanması durumunda Ebola’nın tarihte ilk kez bir Orta Doğu ülkesinde görülmüş olacağı açıklandı.
 
Afrika’da Ebola virüsü nedeniyle ölenlerin sayısı 932’ye yükselirken Dünya Sağlık Örgütü (WHO) İsviçre’nin Zürih kentinde 2 gün sürecek bir toplantı düzenleyeceklerini ve bu toplantı sonucunda Ebola salgını ile ilgili olarak  Küresel Acil Durum ilan edilmesine gerek olup olmadığına karar vereceklerini söyledi. (kaynak.Hürriyet)

Tolga Tekin eşini dövdü mü?

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Barbaros Hayrettin Paşa’yı canlandıran eşi Tolga Tekin’den dayak yediğini öne süren dizi oyuncusu Zeynep Koltuk, eşinin “Ben ona şiddet uygulamadım” açıklaması üzerine elinde darp raporu olduğunu söyledi.

Bir AVM’de kuzeni Neşe Sayles’le tartışırken zor günler geçirdiğini ve eşi Tolga Tekin’den şiddet gördüğünü söyleyen dizi oyuncusu Zeynep Koltuk’un iddiasına eşinden yanıt geldi. “Evet, boşanıyoruz” diyerek ayrılığı doğrulayan Tekin, şiddet iddiasını ise kesin bir dille reddetti. Bunun üzerine Koltuk, elinde darp raporu bulunduğunu açıkladı. Boşanma davasının 20 Eylül’de görüleceğini belirten Koltuk, annesinin olayı duymaması için eşinden şikayetçi olmadığını söyledi: “Ayrılığımızın nedeni aldatma değil, Tolga’nın şiddet eğilimi ve alkol bağımlılığı. Uzun süredir ayrı yaşıyoruz. Aslında ben evlilik yıldönümümüz olan 20 Temmuz’da boşanmak istiyordum ama araya adli tatil girdi. Ben iki üniversite mezunu bir kadınım. ‘Eşimden şiddet gördüm’ demeye utanırım. Ama bu benim de başıma geldi. Beni polis kurtardı. Hatta olayın ardından Şişli Etfal’e gidip darp raporu aldım. Polisler bir an olsun yanımdan ayrılmadı. Sırf annem duymasın diye şikayetçi olmadım.”

ANNEANNEMİ BİZE GÖSTERMİYORLAR
Neşe Sayles’in Alzheimer hastası anneannesiyle ilgilenmediğini öne sürdüğü Zeynep Koltuk, yaşadıkları tartışma hakkında ise şunları söyledi: “Annemle bir AVM’de yemek yerken, yanımıza Ayşegül Teyzem ve kuzenim Neşe geldi. 91 yaşındaki anneannem de yürüyebilmesine rağmen tekerlekli sandalyedeydi. Teyzem, annemi dövmeye çalıştı. Anneannemin bakımına yardımcı olmadığımızı öne sürdü. Oysa anneannemi bize göstermeyen kendisi. Hatta bu yüzden annemle mahkemelikler. Teyzem, geçtiğimiz günlerde de beni arayıp ‘Artık Amerika’da yaşıyoruz, anneannene ulaşamazsınız’ demişti, yalanmış. Başka bir eve taşınmışlar.” 

Bayrağı indiren şahıs yakalandı




Diyarbakır'da 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'nda Türk bayrağını indiren 34 yaşındaki Ömer Mutlu, bugün Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde geçen 7 Haziran günü günü yol kesme eylemlerine müdahale sırasında çıkan olaylarda Ramazan Baran ile Baki Akdemir, silahla vurularak öldürüldü. Ölenlerden Ramazan Baran, 8 Haziran günü Diyarbakır Yeniköy Mezarlığı'nda defnedildi. Cenaze sırasında bir grup, 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'nın nöbetçi kulübesini taşlarken, yüzü kapalı bir kişi de bayrak direğine tırmanarak asılı olan Türk bayrağını indirdi.

Türk bayrağını indiren kişinin yakalanması için güvenlik güçleri aylardır sürdürdükleri çalışmanın ardından şüpheli Ömer Mutlu'nun Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde bulunduğu belirlendi. Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Lice'de bugün özel bir ekibin düzenlediği operasyonla şüpheli Ömer Mutlu'nun yakalandığını söyledi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Mutlu hakkında başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Diyarbakır Valiliği yaptığı açıklamada "08.06.2014 günü 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı behçesindeki Türk bayrağını indiren zanlı 1980 doğumlu Ömer Mutlu, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanmıştı. Söz konusu şahısla ilgili adli süreç devam etmektedir" denildi.

Bu arada Eskişehir'daki 1'inci Hava Kuvvet Komutanlığı ile Diyarbakır'daki 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı, geçtiğimiz günlerde Eskişehir merkezli Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı adı altında yeniden yapılandırıldı. Bu yeni düzenlemenin bayrak indirme nedeniyle yapıldığı iddiaları ortaya atılırken, bu yetkililerce yalanlandı. DHA

Bacağı kesilen Kübra ilk kez görüntülendi





Kabataş'ta İETT otobüsünün neden olduğu kazada ağır yaralanan ve dün geçirdiği operasyon sonucu bacağı kesilen Kübra Dere, ilk kez görüntülendi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da Kübra'yı hastanede ziyaret etti.

Sezgin Tanrıkulu, Dere'nin bundan sonraki hayatında yanında olacaklarını kaydederek, "Kabataş'ta bir kaza geçirmişti. Tüm Türkiye'nin vicdanı sızlamıştı kaza görüntüleri sırasında. Bacağının kurtulmasını umuyorduk ama kurtulamadı. Dün diz altından bir operasyon geçirdi ve bacağı kesildi. Kendisine moral verdim, üzülmemesini söyledim. Genel başkanımız da kendisiyle telefonla konuştu, 'Geçmiş olsun' dileklerini ifade etti. Kendisinin yanında olacağımızı, her türlü masrafını karşılayacağımızı, bundan sonraki yaşantısında kendisine yardımcı olacağımızı ifade ettik" dedi.
Kübra Dere'nin moralinin iyi olduğunu belirten Tanrıkulu, "Ölümden döndü, bacağını kaybetti. Üzgün ama morali iyi. Üniversite öğrencisi üniversite hayatına devam edecek. Talihsiz bir kaza. Bunun gibi onlarca örnek var" diye konuştu.
Türkiye'de şoförlerin uygun koşullarda çalışmadığını kaydeden Tanrıkulu, "Bu trafik kazası ama Türkiye'de denetim zamanında ve etkin yapılmıyor. Cezalar caydırıcı değil. Her ikisinin birlikte yürümesi lazım. Şoförler ağır koşullarda, insani olmayan koşullarda çalışıyorlar. Ücretleri yeterli değil. Bütün bunların giderilmesi gerekiyor. Sistem düzeltilmezse bu tür talihsiz olaylar ile karşı karşıya kalacağız" şeklinde konuştu.(Kaynak.İHA)

Görgüsüzlüğün bu kadarına pes!

Hintli iş adamı Pankaj Parakh zenginliğini göstermek adına 4 kg ağırlığındaki bu gömleği yaptırdı. Ancak giydiği zaman korumayla dolaşmak zorunda kalıyor.



Hintli iş adamı mültimilyonluk kazancını tekstil sektöründen elde etmiş..Çılgın işadamı bu gömlek için 159.445.685 euro ödedi.





Hayvan sever Melisa ayağı kırık köpeğe dayanamadı

Eran Tapan, kızı Melisa Tapan’la önceki gün Bebek’te görüntülendi.




Londra’da eğitim gören ve yaz tatili için Türkiye’ye gelen Melisa, babası ve arkadaşlarıyla Lucca’da hasret giderdi.

Ayağı kırıldığı için sekerek yürüyen bir sokak köpeğini seven Melisa, hayvanı veterinere götürmeleri için korumalarına talimat verdi. Eran Tapan da bu duyarlı davranışından dolayı kızını tebrik etti.(kaynak.Hürriyet)










Jennifer Nicole Lee yeni sevgilisiyle

Hamileliği sırasında neredeyse 100 kiloya kadar çıkan sonra da forma girerek bütün dikkatleri üzerinde toplayan Jennifer Nicole Lee, yeni sevgilisiyle birlikte Beverly Hills'te plajda görüntülendi.

 

Fitnes modeli olan Jennifer Nicole Lee ve yeni sevgilisi denizde romantizmin keyfini çıkardı.

"Miami'nin en renkli siması kimdir" diye sorulursa gelecek ilk cevap Jennifer Nicole Lee olur...
 
"Fitnes gurusu" olarak tanınan zaman zaman modellik de yapan 39 yaşındaki Lee, kumsalda ya da kentin sokaklarında nereye giderse gitsin kendisinden çok daha ünlü insanları bile gölgede bırakıp tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

Bunun da birçok nedeni var kuşkusuz. Öncelikle Jennifer Nicole Lee, düzgün fiziğiyle bir tür "kusursuzluk abidesi" gibi görünüyor.Biçimli bacakları, sımsıkı karın kasları, giydiği birbirinden iddialı kıyafetleri hatta bikinileri ile tüm bakışları çekiyor..


Yıldız Tilbe kapandı

Yıldız Tilbe başını kapatıp takipçilerine 'Hayırlı Cumalar' dedi.



Aykırı halleriyle magazin gündemine gelen sevilen sanatçı Yıldız Tilbe şimdi ise türbanlı olarak hayranlarının karşısına çıktı. Yıldız Tilbe neden kapandı? İşte ayrıntılar...

İlk zamanlarından beri yaptığı şarkıların dillerden düşmemesini başaran sevilen şarkıcı Yıldız Tilbe, bugün paylaştığı türnanlı fotoğrafı ile tüm hayranlarını şaşırttı.

Her an gündeme bomba gibi düşmeye hazır olan Yıldız Tilbe yine magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde Hitler'in Yahudi katliyle ilgili bir göndermede bulunan Tilbe, şimdi ise türbanlı görüntüleriyle karşımıza çıktı.

Sevilen şarkıcı Tilbe, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına karşı çok değişik ifadeler kullandı ve kınadı. Yıldız Tilbe bu arada Hitler'in Yahudilere yaptıklarına destek verince herkes tarafından büyük bir şekilde tepki ile karşılaşmıştı.

Ünlü şarkıcı bu sefer Twitter hesabından paylaştığı türbanlı fotoğrafı ile şok etkisi oluşturdu.

'Hayırlı Cumalar' paylaşımı altındaki fotoğrafa hayranları çok güzel tepkiler verdi ve türbanın Tilbe'ye çok yakıştığını belirten yorumlar yaptılar.(kaynak.Aygazete)

31 yaşındaki adamın 91 yaşında sevgilisi olursa

"Kimileri sarışın, kimileri esmer sever. Ben de yaşlı seviyorum." Bu sözler 91 yaşındaki sevgilisini annesiyle tanıştırmaya getiren genç bir adamın sözleri. Aşkın gözü kördür derler. Ancak, bu kadar körlük de sanki biraz fazla gibi.

Kyle Jones 31, sevgilisi Marjorie McCool,ise 91 Yaşında. Çift bir süredir birlikte


Kyle sevgilisini annesiyle tanıştırmaya karar verdi. ortaya bu ilginç poz çıktı


Kyle ilk cinsel tecrübesini kendisinden 50 yaş büyük biriyle yaşadığı için yaşlı kadınlardan vazgeçemediğini söylüyor.


Bu da Kyle'ın diğer Sevgilisi Anna Reimol. Kendisi 67 yaşında ve Kyle'ın üçüncü bir sevgilisi daha var.

Sevgilileri bu durumdan Hhaberdar ve Kyle'a hiç kızmıyorlar. Marjorie oldukça aktif bir cinsel hayatlarının olduğunu söylüyor.

Kylie kendisi hakkında çıkartılan yaşlı kadın parası yiyen Jigolo dedikodularına aldırmıyor. "Onları Mutlu Ediyorum Onlar da Beni. Sadece Bu" diyor.(Kaynak.Haberself)