17 Ekim 2014 Cuma

Dünya bu köpeği konuşuyor

Dünya bu köpeği konuşuyor

ABD’de çok iyi bakılmasına rağmen tüyleri dökülen ve derisi zarar gören "Adam" adlı köpeğin insanlara alerjisi olduğu belirlendi.

Indianapolis kentinde bir barınağa getirilen 2 yaşındaki labrador cinsi “Adam” isimli köpeği muayene eden veterinerin köpeğe koyduğu teşhis herkesi şaşırttı.

Çok iyi bakım görse de tüyleri dökülen ve derisi çok zarar gören köpeğin sorununu anlamaya çalışan barınak yetkililerinin kan testi için götürdüğü veteriner, “Adam'ın insanlara alerjisi olduğunu söyledi.

Barınak yetkililerinden Robin Herman, "Veteriner köpeğin insanlara alerjisi olduğunu söyleyince dalga geçtiğini sandım. Ancak nasıl bazı insanların köpeğe alerjisi varsa, Adam'ın da insanlara alerjisi olduğunu söyledi" dedi.

“Adam'a insanların deri kabuklarının alerji yaptığını vurgulayan Herman, "Veteriner sorunun üstesinden gelebileceğini düşünüyor. Çocukların tedavisinde uygulandığı gibi Adam'a da alerji yapan etkenlere duyarsız hale getiren bir serum verilecek. Tedavi bu hafta başlayacak" ifadesini kullandı.

Vücut şekillendirme sırları

Vücut şekillendirme sırları |  görsel 1
Geride bıraktığımız yaz mevsiminin rehavetini üstümüzden attık. Peki ya tatilde alınan kilolar, deforme olan vücudumuz?
 
Sonbaharın gelmesi ile hanımlar plastik cerrahların kapısını çalmaya başladı. En çok vücut şekillendirme operasyonları tercih ediliyor. Konuyu Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı Dr. Deniz Küçükkaya'ya ile konuştuk.
 
Deniz Bey, estetik cerrahide ameliyatların mevsimleri önemli midir?  Mesela yaz aylarında asla yapılmaması gereken operasyonlar var mıdır?
 
Estetik cerrahi operasyonlarında mevsimsellik  söz   konusu değildir. Yılın her zamanı bu müdahaleler yapılabilir. Tabi ki kışa girerken talep edilen operasyonlar, yazın uyguladıklarımızdan olarak farklı olabiliyor. 
 
Peki,  içinde bulunduğumuz sonbahar aylarında en çok hangi estetik müdahaleler yapıyorsunuz?
 
Özellikle vücut şekillendirme operasyonları yoğunlukta. Lazer lipoliz son dönemde çok tercih ediliyor. Ama burun estetiği, göğüs büyütme ve küçültme operasyonları, yüz germe ve dudak silikonları da azımsanmayacak kadar çok. Bunun yanında yılın 12 ayı saç ekimi yapıyoruz. Özellikle Avrupa ülkeleri başta olmak üzere yurtdışından gelen saç ekim hastalarımızın taleplerine yetişmeye çalışıyoruz.  
 
Lazer lipoliz nasıl bir uygulama, biraz açabilir misiniz?
 
Amerikada son yapılan araştırmalarda, yağ aldırma işlemlerinin tüm estetik cerrahi müdahaleleri arasında ilk sırada yer aldığını görüyoruz. Özellikle son yıllarda sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü konularında artan farkındalıklar sonucu insanlar bölgesel yağ fazlalıklarından da kurtulma yollarına başvuruyorlar. Bu aralar sıklıkla uyguladığımız lazer lipoliz işleminde mevcut yağlar bulundukları yerde parçalanmakta ve zaman içerisinde metabolize olarak dışarı atılmaktadır. Bu işlemde çoğu zaman yağı parçaladıktan sonra enjektör yardımıyla almak gerekmez.  
 
Vücudun hangi bölgelerine uyguluyorsunuz ?
 
Karın, bel, basen, gıdı, bacak içi, diz içi gibi bölgesel alanlarda uyguluyoruz
 
Klasik liposuctiondan farkı nedir ?
 
Lazer lipolizde lazer kullanıyoruz. Lazer uygulamasının yağ dokusunu parçalaması yanında oluşan ısı etkisiyle mevcut dokunun sıkılaşmasını da sağlanıyor. Klasik liposuctiona göre en büyük avantajı bu denilebilir.
 
Korkulacak kadar zor bir operasyon mu ? Ne kadar sürüyor?
 
Çoğu liposuciton işlemini hastanede lokal anestezi ve sedasyon dediğimiz bir yöntemle tam bir narkoz hali olmadan günü birlik bir cerrahi işlem olarak yapıyorum. Hastalarım, herşey yolunda gittiği taktirde, aynı gün evlerine dönebiliyorlar. Uygulamaya  göre değişmekle beraber 3-5 gün içinde rutin yaşantılarına dönüyorlar.
 
İyileşme sürecinden bahseder misiniz ? 
 
Ameliyat nedeniyle oluşan morlukların geçmesi 7-10 günü buluyor. Çoğu zaman 10-15 günlük korse kullanımı öneriyoruz. Mümkün olan en kısa zamanda genellikle 3. günden sonra yürüyüşlere başlanmasını ve her geçen gün artan tempolarda spor yapılmasını öneriyorum. Bol su tüketilmesi ve beslenme konusuna dikkat edilmesi çok önemli. 
 
Operasyon sonrasında vücut seklinde ne kadar sure sonra belirgin bir fark oluyor ?
 
Şöyle söyleyebilirim ki,  bel, basen ve diz içi hatta bacak içlerinde bile ertesi günden itibaren bir değişiklik fark ediliyor. İşleme bağlı olarak dokuda ödem ve şişmeler olabiliyor. Bu şişmelerin geçmesi ve vücut şeklinin tam oturması için 3 aydan 6 aya kadar beklemek gerekiyor. 
 
Lazer lipoliz ile alınan yağlar zaman geçtikçe aynı bölgede tekrar oluşur mu ? 
 
Kesinlikle hayır. Bu bir şehir efsanesidir, fakat operasyon sonrasında çok kilo alınmaması tavsiye edilir. (milliyet.com.tr)

Tayland'a yerleşti

Taylanda yerleşti |  görsel 1
Sprem bankasından çocuk sahibi olduğu için günlerce manşetlerden inmeyen Leyla Bilginel, Türkiye'yi terk edip oğluyla birlikte Phuket'e yerleşti.
Leyla Bilginel Tayland'da sil baştan hayata başladı
 
Oyuncu Leyla Bilginel, oğlu Kayra'yı da yanına alarak yaşamına yepyeni bir sayfa açtı. Bilginel; Tayland'ın dünyaca ünlü adası Phuket'te oğluyla birlikte yeni bir hayat kurdu.
 
Leyla Bilginel Tayland'da sil baştan hayata başladı
 
Akrabaları ve arkadaşları ile vedalaşıp Türkiye'yi terk eden Leyla Bilginel duygularını şöyle özetledi: "Sil baştan hayatı öğreniyorum. Bu benim ikinci öğrenimim ama tekrarı olan bir öğreti değil.
 
Leyla Bilginel Tayland'da sil baştan hayata başladı
 
Bir öncekinin farkındalığıyla yeni baştan bir varoluş bu! Beni güzel bir hikaye mi bekliyor bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var; yolu yarılamış bir ruhun sadece kendi için kanat çırptığını hissetmek..."
 
Leyla Bilginel Tayland'da sil baştan hayata başladı
 
 
Tayland'da dövüş sporu muay thai eğitimine de başlayan Bilginel, oğlu Kayra'yı da okula yazdırdı. Ana-oğul yeni çevreleri ile kaynaşmaya başladılar.
 
Leyla Bilginel Tayland'da sil baştan hayata başladı

Yetenek Sizsiniz finalisti 6 aydır kayıp

Yetenek Sizsiniz finalisti 6 aydır kayıp |  görsel 1

KÜTAHYA'nın Simav İlçesi'nde yaşayan ve 2010 yılında katıldığı 'Yetenek Sizsiniz' isimli yarışmada finale kadar yükselme başarısı gösteren, geçen Mayıs'tan itibaren kayıplara karışan 38 yaşındaki Mustafa Erden'in ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor. Kayıp Mustafa Erden'in babası Mehmet Erden, "Bugüne kadar ne ölüsünden ne de dirisinden bir haber çıkmaması bizi kahrediyor. Gözümüzün yaşının silinmesi için devletimizden yetkililerden ölüsünün veya dirisinin bulunmasını istiyor ve bekliyoruz" dedi.

Geçimini çöplerden hurda toplayarak sağlayan ilkokul mezunu Mustafa Erden, geçen 6 Mayıs'ta, bir işi olduğunu söyleyip, saat 18.00 sıralarında Kekliktepe Mahallesi, İsmail Hakkı Yıldırım Caddesi'ndeki evinden ayrıldı. Gözlerini kendi ekseni etrafından fırıldak gibi çevirdiği, bir plastik leğen içinde iki madeni parayı ters yönde saatlerce döndürebildiği için çevresi tarafından 'Fırıldak Mustafa' olarak tanınan oğlunun gece boyunca eve gelmemesi üzerine baba Mehmet Erden gidebileceği yerlere baktı, ancak kendisine ulaşamadı. Bekar oğlunun telefonlarına da haber vermemesi üzerine baba Erden, soluğu polis ve savcılıkta alarak kayıp, başvurusunda bulundu.

Yaklaşık altı ay geçmesine rağmen oğlundan haber alamayan beş çocuk babası 67 yaşındaki Mehmet Erden, "Annesi ile birlikte gözümüz yollarda. Geceleri uyuyamadığımız gibi gündüzleri de ne işe gidip gelebiliyoruz ne doğru dürüst işimize gücümüze bakabiliyoruz. Deli tavuk gibiyiz. Perişan ve şaşkın bir haldeyiz. Bugüne kadar ne ölüsünden ne de dirisinden bir haber çıkmaması bizi kahrediyor. Gözümüzün yaşının silinmesi için devletimizden yetkililerden ölüsünün veya dirisinin bulunmasını istiyor ve bekliyoruz" dedi.

Gözü yaşlı anne 65 yaşındaki Fadime Erden, "Oğlum Mustafa'nın kimseye bir zararı dokunmazdı. Kendi halinde bir yaşam tarzı vardı. Bir yere gideceği zaman bize mutlaka haber verirdi. Hayatından endişe ediyoruz. Cumhuriyet Savcılığı'na, polis ve jandarmaya bildirdik. Tüm aramalara rağmen izine rastlanmadı. Mustafa'mı gören varsa Allah aşkına bize bildirsin" diyerek gözyaşı döktü.

Ailesi Mustafa Erden'i görenlerin polise veya Simav Belediyesi'nin 0 274 513 70 06 numaralı hattından kendilerine ulaşmasını istedi.

Mustafa Erden, 2010 yılında Show TV'de yayınlandığı sırada Acun Ilıcalı, Hülya Avşar, Ali Taran'ın juri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz'e çıkıp büyük başarı elde etmişti. Finale kadar yükselen Erden, karnından konuşma, gözlerini fırıldak gibi çevirme, bir kova içinde iki madeni parayı ters yönlerde döndürme, altı basamaklı iki sayıyı birbiriyle kafadan çarpma, vücudunu değişik şekillere sokma gibi çok farklı yetenekleriyle büyük ilgi çekmişti.
Mehmet YENEN/SİMAV (Kütahya), (DHA)

Whatsapp'ın bu özelliğine çok şaşıracaksınız

Whatsappın bu özelliğine çok şaşıracaksınız |  görsel 1


Whatsapp‘ın yeni versiyonu sesli aramalar yapabilmenize ve by görüşmeleri cihazınızın hafızasına kaydedebilmenize imkan tanıyacak! İşte detaylar...

Dünya’nın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp yeniliklerine devam ediyor. Facebook tarafından satın alınmasının ardından yapacağı hamleler merakla beklenilen şirket büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Popülerleşmesiyle birlikte özellikle GSM operatörlerinin baş belası olan uygulama getireceği yeniliklerle GSM firmalarının başını daha çok ağrıtacağa benziyor.

Yurtdışından gelen bilgilere göre Whatsapp yeni güncellemesi ile internet üzerinden sesli arama ve bu aramaları kaydetme özellikleri getirecek. Sadece GSM operatörlerinin değil, Viber, Skype, Tango, Hangouts gibi internet üzerinden sesli arama özelliğine sahip uygulamaların kullanıcısı sayısına da darbe vurmaya hazırlanan Whatsapp ‘ı rakiplerinden ayıran en büyük özellik ise bu konuşmaları kayıt edebilme seçeneği olacak.

Bu güne kadar 3.parti uygulamalar ile yapılması mümkün olan aramaların kayıt işlemi bu yeni güncelleme ile Whatsapp’da normal bir özellik olarak yer alacak. Ancak bu özelliğin her yerde kullanıma geçmesi imkânsız gibi gözüküyor. Sebebi ise telefon görüşmelerinin kayıt edilmesi birçok ülkenin hukuk sistemine göre yasadışı. Bu ülkelerin başında Amerika geliyor. Amerikan yasalarına göre bir telefon görüşmesini, görüşmeyi yapan iki tarafında rızası olmadan kaydetmek yasalara aykırı. Birçok ülkede bu işlem yasal olmasına rağmen ciddi problemler barındırıyor çünkü bu ülkelerde telefon görüşmeleri yasal kanıt olarak sunulabiliyor. Örneğinİsrail’de bir iş ortağınız sizi arayıp bana 10 bin dolar borcun var der ve sizde telefonda evet derseniz, bu kayıt mahkemeye yasal delil olarak sunulabilir ve başınıza büyük dertler açılabilir.

Bu yeni özelliğin en büyük problemlerinden biri de şüphesiz ki son günlerde teknoloji dünyasına damga vuran bulut sistemi olacaktır. Konuşmaların kayıtlarının telefonda depolanması kullanıcı için hayli zor ve yer kaplayan bir işlem olacağı için, Whatsapp ‘ın her zamanki gibi bu işlem için bulut teknolojisini kullanacağını tahmin etmek zor değil. Asıl soru bulutun içinde milyonlarca kişinin özel telefon görüşmeleri güvende olacak mı?

Yaklaşık 600 milyon aktif kullanıcıya sahip Whatsapp ‘ın bu yenilikleri ne zaman kullanıcılara sunacağı bilinmiyor. Sesli arama özelliğinin birçok kullanıcı tarafından memnuniyet ile karşılanacağına eminim ancak aramaların kayıt edilebiliyor olması ileride şirkete ve kullanıcılara büyük dertler açabilir gibi duruyor.

Metin Şentürk ve Fulya Kalkavan boşandı

Metin Şentürk ve Fulya Kalkavan boşandı |  görsel 1

Metin Şentürk'le Fulya Kalkavan'ın iki yıldır süren boşanma davası sonuçlandı. Gizli görülen davada mahkeme çifti boşadı.

Fulya Kalkavan'ın ailesinin karşı çıkması üzerine 2006'da gizlice evlendiği Şentürk'ün, boşandığı eşine tazminat ve nafaka ödemesine karar verildi. Evlilik sürecinde tiroit kanserine yakalanan Fulya Kalkavan, şiddetli geçimsizlik nedeniyle Şentürk'e boşanma davası açmış, dava dilekçesinde Şentürk'ün alkol bağımlısı olduğunu, agresif tavırlar sergilediğini ve bu yüzden şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını iddia etmişti. Boşanma davası devam ederken mahkemeden koruma isteyen Kalkavan, dilekçesinde şu ifadelere yer vermişti:

"4 Ocak 2012'de ameliyat oldum. Tiroitlerim alındı. Kanser hücrelerinin vücudumun farklı yerlerine yayıldığı saptandı. Dava açtığım Şentürk sürekli arayıp hem bana hem de aileme ağır hakaret ve tehditler savurmaktadır. Kanserle mücadele etmeme rağmen bana 'Yukarıda sevgilim var, şu an onunla yatıyorum. Boşanırken benden bir şey talep edemezsin. Dışarıda kendine dikkat et' gibi sözler söyledi." Mahkeme, tarafların boşanmasına, Şentürk'ün boşandığı eşine tazminat ve nafaka ödemesine hükmetti.


'Bağımlı değilim'

Metin Şentürk'ün tehditlerinin psikolojisini bozduğunu öne süren Kalkavan'ı haklı bulan mahkeme, Şentürk'e 6 ay uzaklaştırma kararı verdi. Kalkavan'ın açtığı boşanma davasına cevap veren ve agresif tavırlı bir insan olmadığını belirten Şentürk ise "Gerek çevreme gerekse eşime karşı hiçbir şekilde agresif bir tavır sergilemedim. Alkol bağımlısı da değilim. Bu durumu tanıklarımla ispat edebilirim" dedi. İstanbul Aile Mahkemesi'nde dün görülen boşanma davasına taraf avukatları katıldı. Davanın karar duruşması gizli görüldü. (Akşam)

Kedicik Tülay bu defa abarttı

Kedicik Tülay bu defa abarttı |  görsel 1
Adnan Oktar'ın kediciklerinden Tülay kumaşçı, Instagram hesabında paylaştığı pozlarla takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.
Kedicik Tülay bu defa abarttı


16 Ekim 2014 Perşembe

Tavşan zannedip kadın bisikletçiyi vurdu

Avusturya'da, yarış öncesi antrenman yapan bisikletçi Christiane Koschier-Bitante, bir avcı tarafından tüfekle vuruldu. Gözaltına alınan avcı, "Tavşan vurmak istemiştim" diye kendini savundu.

Bir Avcı, Tavşan Sandığı Kadın Bisikletçiyi Vurdu

Avusturya'nın İtalya sınırında, bisikletiyle yarış öncesi antrenman yapan 41 yaşındaki yarışçı Christiane Koschier-Bitante bir avcı tarafından vurularak yaralandı.

Amatör bisiklet takımı Fimap adına yarışan ve 1993 yılında Avusturya şampiyonu olan Koschier-Bitante, arkadaşlarıyla çıktığı antrenman sırasında ölümden döndü. Bir av tüfeğinden çıkan kurşunlarla bacağı, kolu ve kalçasından yaralanan talihsiz kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"ÇOK ŞANSLIYDIM, KURŞUNLAR YA KAFAMA GELSEYDİ"

Hayati tehlikesi bulunmayan ve tedavisi süren Christiane Koschier-Bitante, olayla ilgili olarak İtalyan L'Arena gazetesine verdiği demeçte, "Her şey çok hızlı gelişti. Önce büyük bir gürültü duydum ve irkildim. Bisikletimin lastiğinin patladığını düşündüm. Fakat sonra acı içinde yere düştüm. Çok şanslıydım, kurşunlar kafama ve boğazıma isabet edebilirdi. O zaman olay daha kötü sonuçlanabilirdi" dedi.

Koschier-Bitante'yi vuran ve polis tarafından gözaltına alınan avcı ise, "Tavşan vurmak istemiştim" diyerek kendini savundu.

Peynirli sarımsaklı ekmek

Peynirli sarımsaklı ekmek

Malzemeler:

Kabukları temizlenmemiş 8 diş sarımsak
5-6 kaşık zeytinyağı
Dilediğiniz tarzda ekmek
Sert tulum peyniri veya mozarella
Maydanoz ve taze kekik

Yapılışı:

Sarımsakları sıcak suya atıp 15-20 dakikan kaynatın. Ardından kabuklarını ayırıp çatalla ezin. Peyniri sarımsak, maydanoz ve taze kekikle karıştırın. Ekmekleri dilediğiniz boyutta kesip üzerine tereyağı sürün. Karışımı da üzerine koyduktan sonra 200 derecede ısıtılmış fırında 5-10 dakika pişirin.

Afiyet olsun!

100 kollu deniz canlısı çıkarttı!

Singapur’un Sentosa Adası’nda balıkçılık yapan Ong Han Boon, avlandığı sırada denizden en az 100 kolu olan bir deniz canlısı çıkardı.


Hayatında ilk kez böylesine bir canlı gördüğünü dile getiren Boon, “Bu deniz canlısını sudan çıkardığımda şaşakaldım” dedi. Garip görünümlü deniz canlısına baktığında hareket eden bir sürü ahtapot kolu gördüğünü belirten Boon, “Daha önce garip görünüme sahip birçok deniz canlısı görmüştüm fakat buna benzer bir şey hiç görmedim” dedi. Görünüşü ile Denizyıldızı ve ahtapotu andıran ilginç deniz canlısını arkadaşlarına da soran Boon, hiç kimsenin bu canlıyı tanımlayamadığını ifade etti.

SEPET YILDIZI MI?

Boon’ın bulduğu deniz canlısını araştıran Oregon Üniversitesi Deniz Bilim Merkezi uzmanları ise ilginç deniz canlısının Pasifik Okyanusu’nda bulunan ve “Sepet Yıldızı” olarak adlandırılan canlıya benzediğini ifade etti. Sepet Yıldızlarının ahtapota benzer birçok kolu olduğunu dile getiren uzmanlar bu canlıların genellikle 50 ila 150 metre derinlikte yaşadığını belirtti. Sepet Yıldızlarının daha derin sularda da yaşayabildiğini kaydeden uzmanlar Endonezya açıklarında 550 metre derinlikte bu canlılara rastlandığını ifade etti.

Özge Borak hacklendi

Komedyen Ata Demirer'in oyuncu eşi Özge Borak'ın Twitter hesabı hacklendi.

Özge Borak'a Twitter şoku!



Eşref Saati, Küçük Kadınlar dizisi ve eyvah eyvah filmleriyle kendisini tanıtan oyuncu Özge Borak'ın Twitter hesabı hacklendi.

Özge Borak'ın hesabını ele geçiren ve kendilerini "Mubarhack Tim" olarak adlandıran grup, hesaptan tweet atmayı da ihmal etmedi.


Öte yandan Ata Demirer ve Serra Yılmaz Twitter hesaplarından Özge Borak'ın hesabının ele geçirildiğini duyurdu.

İşte Mubarhack Tim'in yayınladığı mesajlar:

-Bu yaşta boynuz yiyeceğim hiç aklıma gelmezdi..

-Ata Demirer gibi bir herifle birlikte olduğumdan dolayı utanıyorum. Serra Yılmaz ile beni aldatıyor, boşanma kararı aldık.

ATA İLE SERRA YILMAZ ARASINDA İLİŞKİ VAR İDDİASI

Mubarhack Tim, Özge Borak'ın eşi Ata Demirer'in Serra Yılmaz'la ilişkisi olduğunu iddia ederek, Özge Borak ile Serra Yılmaz arasındaki geçtiğini iddia ettikleri özel mesajlaşmayı da yayınladı.

Yayınlanan görüntünün kısa bir süre önce ekran görüntüsünün alınması mesajlaşmanın sahte olduğu algısı uyandırdı.

İnternet üzerinden 500 bin lira dolandırdı

İnternet üzerinden 500 bin lira dolandırdı

İnternet sitelerine sahte isimle verdiği satılık ilanlarıyla yaklaşık 500 bin TL’lik vurgun yaptığı iddia edilen 27 yaşındaki Aydın Ü., Antalya’da suçüstü yakalandı. Aydın Ü.’nün, elde ettiği parayla lüks bir yaşam sürdüğü belirtildi.

Bir ihbarı değerlendiren Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bankalardan kimliksiz işlem yapan ve ’D.E.’ adını kullanan Aydın Ü.’yü takibe aldı. Konyaaltı İlçesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bir banka şubesinden para çekmeye çalışan Aydın Ü., karşısında polisi görünce kaçmaya başladı. Kovalamaca sonunda Uncalı Mezarlığı’nda yakalanan Aydın Ü. gözaltına alındı. Aydın Ü.’nün üzerinde çıkan ajandayı inceleyen polis, yaklaşık 500 bin TL civarında dolandırıcılıkla ilgili kayda ulaştı. 

Sorgusunda suçlamaları kabul eden Aydın Ü., dolandırıcılığın detaylarını anlattı. Aydın Ü. ifadesinde, "İnternet sitelerine teknoloji ilanları veriyordum. Satmak istediğim cihazın parasını kimliksiz işlem bölümünden cep telefonuma gönderiyorlardı. Ben de bana gönderilen paraları gelen şifrelerle birlikte ATM’lerden çekiyordum" dedi. Kemer’de oturduğu evde ve üzerinde yapılan aralarda 3 tablet bilgisayar, cep telefonları, çok sayıda kimlik fotokopisi çıkan Aydın Ü’nün, lükse düşkünü olduğu ortaya çıktı. Özellikle tatil bölgelerinde gezip konaklayan Aydın Ü’nün 200- 250 bin TL nakit parasının bulunduğu belirtildi. Adı kullandırılarak dolandırıcılık yapıldığı belirtilen D.E’nin şimdiye kadar yalnızca Antalya Adliyesi’nde 132 ayrı dosyadan ifade verdiği belirtildi.

Aydın Ü., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mehmet Pişkin sosyal medyadan vasiyetini paylaşıp kendini astı


İstanbul’da şoke eden olay! Mehmet Pişkin,sosyal medya üzerinden intihar edeceğine dair video paylaşıp yaşamına son verdi. Videoyu izleyip eve koşan yakınları gözyaşlarına boğulurken, videoda yer alan vasiyeti dikkat çekti.

Olay, sabah saatlerinde Nişantaşı Orhan Ersek Sokak 27 numaralı apartmanda yaşandı. Yazılımcı olduğu öğrenilen Mehmet Pişkin,sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden “İntihar Notu” adıyla bir video paylaştı. Videoyu izleyen yakınları ve arkadaşları büyük bir şok yaşadı. Eve koşan yakınları Mehmet Pişkin’in doğalgaz borusuna iple asılı halde buldu. Bunun üzerine polise haber verildi. Videoyu izleyen arkadaşları da Mehmet Pişkin’in evine koştu. Evin önünde toplanan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 5 saatlik incelemenin ardından cenaze evden çıkartılarak, Şişli Belediyesi’ne ait cenaze aracına taşındı. Bu sırada Pişkin’in annesi ve kız kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Cenaze daha sonra gözyaşları arasında Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


iNTİHAR VİDEOSU PAYLAŞTI

Mehmet Pişkin, sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda ise intihar nedenini ve vasiyetini anlattı. Pişkin, videoda, “Bu bir intihar notu. Bu sabah yaşam defterimi kapatıyorum. Bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Bir aksilik çıkmaz umarım. Gördüğünüz üzere alkollü, ya da herhangi bir uyuşturucu madde etkisi altında değilim, gayet aklım başında. Konuyu serbest irademle, yeterince ve uzun süre değerlendirdiğimi düşünüyorum. Birçok arkadaşımla konuştum bu süreçte. Okudum, araştırdım, hatta doktora gittim. Ama sonunda bu kararı aldım. Çok uzun zamandır mutsuzum. İntihar benim için yeni bir şey değil. Elbette bardağı taşıran damlalar oluyor. Ama taşan bir bardakta birkaç damlayı sorumlu tutmak çok doğru gelmiyor bana. Son aylarda sürekli bu fikirle uyanıyorum. Hayatımın geri kalanına devam etmek için istek duymuyorum. Bu kısır döngüyü kıramadım” ifadelerine yer verdi.
İntihar için hamile olan bir arkadaşının doğum yapmasını beklediğini anlatan Mehmet Pişkin, videoda, sevdikleriyle vedalaşmak istediğini belirterek, “Çok güzel bir hayat yaşadım” dedi.

"GÖMÜLMEK İSTEMİYORUM"

Mehmet Pişkin, hazırladığı videoda vasiyetini de açıklayarak, şöyle dedi:
“Herhangi bir dini inancım yok. Gömülmek istemiyorum. Bir kadavra yapsınlar, bilimsel araştırmalara versinler bedenimi. Çocuklar iskeletimle oynasın. Olmadı balıklara atsınlar. Ama mezar istemiyorum.”
İntihar videosu Pişkin’in, “Hoşçakalın. Aşkla yaşayın. Çok güzel olsun hayatınız” sözleriyle son buldu.

Guinness'e bu kez bir inek girdi

Guinness'e bu kez bir inek girdi

ABD'nin Illinois eyaletinde bir inek "uzun boyuyla" Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Patty Hanson'ın yetiştirdiği 13 yaşındaki "Blosom", Guinness Dünya Rekorları tarafından dünyanın "en uzun" ineği unvanı almaya hak kazandı.

Yerden yüksekliği 1,93 metre olan 907 kilogram ağırlığındaki "Blosom" ve sahibi Patty Hanson, Guinness Dünya Rekorları Kitabı'nın 2016 yılı basımı için poz verdi. Hanson, "Blosom"u henüz buzağıyken aldığını, sonrasında ineği "evcilleştirmeye" karar verdiğini söyledi.

"Blosom"un hikayesini, bir gün çocuklar için bir öykü kitabına dönüştürmek istediğini ifade eden Hanson, "Blosom, azman bir köpek gibidir. İnekleri olanlar ne söylediğimi anlayacaktır ama başka insanların da onun özel olduğunu bilmelerini isterim" dedi.

Dan Bilzerian'ın kızları gerçeği açıkladı

Dan Bilzerian'ın kızları gerçeği açıkladı
Poker milyarderi ve Instagram fenomeni Dan Bilzerian’ın kumar masasında kazandığı 10 milyon doları kutlamak için özel jetiyle Meksika’ya tatile giden model Cassandra McClure’un videosu içimizi ferahlattı!

Model Cassandra McClure, YouTube’da Instagram fenomeni poker milyarderi Dan Bilzerian’la ilgili bir video koydu. Bilzerian’ın poker masasında kazandığı 10 milyon doları kutlamak için özel jetiyle Meksika’ya tatile giden McClure’un videosu kısaca ‘Dan aslında sadece bir maceraperest, üstelik de çok iyi bir insan’ diyor…

SANDIĞINIZ GİBİ DEĞİL…

Sık sık birbirinden güzel kadınlar, lüks yatlar ve silah koleksiyonları gibi ‘zevklerini’ paylaşan, hatta yakın zamanda ‘köpeğin bir Türk genelevi gibi kokuyor’ yazdığı tweet’i yüzünden Türkleri de kızdıran Bilzerian hakkında ‘sandığınız gibi çok ilginç biri değil’ diyen McClure, YouTube’da paylaştığı tatil videosunun altına da şunu açıklama gereği duydu:

ASLINDA ÇOK İYİ BİRİSİ…

‘Gezimizle ilgili kimin ne düşündüğü umrumda değil. Evet pek çok fotoğraf çektik, kim çekmezdi? Dan, sevgilisi Kristina D. ile birlikteydi, videonun sonunda onu görebilirsiniz. Hiçbirimiz Dan’la yatmadık! Çünkü o böyle şeylerle ilgilenmez. Tek derdimiz içki ve uyuşturucu değil ve Dan’le arkadaş olmamızın sebebi de bu değil! O yalnızca macerayı seviyor ve bu tatil sıkıcı falan değildi.’
Gördüğünüz gibi tatil çok masum geçmiş ve Dan Bilzerian’ın da gözü yalnızca sevgilisini görüyormuş.
Bütün o gördüğümüz kadınlar da arkadaşıymış...
  


İşte yeni kimliklerin verileceği tarih

İşte yeni kimliklerin verileceği tarih
Başbakan Davutoğlu, "Elektronik, biyometrik özellikleri de taşıyan kimlikler, Aralık ayından itibaren verilmeye başlanacak" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanlığının güvenlik şartlarını iyileştirmenin yanı sıra vatandaşların hayatını da kolaylaştırmakla yükümlü olduğunu belirterek, "Bu anlamda bürokraside tam bir devrim yapacağız. İçişlerinde yürütülen prosedürler en kısa, en seri, en az vakit ve enerji kaybettiren nitelikleri barındıracak" dedi.

"Mesela soyadı değiştirme... Birçok vatandaşımız için mahkemelere gidilmesi gereken uzun bir sürecin parçasıyken yeni uygulamayla dilekçeyle soyadı değişimi mümkün olabilecek.

Birçok soyadları vaktinde verilmiş ama vatandaşlarımız açısından ve sosyal kültürel etki bakımından değiştirme zarureti olan soyadları var. Çok uzun mahkeme süreçleri olmayacak, dilekçeyle soyadı değiştirilecek.

Doğum, ölüm, adres değişiklikleri elektronik ortamda yapılabilecek. Doğum için dahi ne kadar bürokratik uygulamaların olduğu hepimizin malumu. Yeni kimlikler ki son derece kullanışlı, elektronik, biyometrik özellikleri de taşıyan kimlikler Aralık ayından itibaren verilmeye başlanacak."

Miley Cyrus üstsüz güneşlendi

Miley Cyrus üstsüz güneşlendi
Genç şarkıcı Miley Cyrus, Avustralya'nın Sidney kentinde çıplak güneşlenirken objektiflere takıldı.

Kaldıkları otel odasının balkonuna çıkan Cyrus'ın yanında yakın arkadaşı Cheyne Thomas da vardı. Daha önce de samimi şekilde görüntülenen Cyrus ve Thomas, sıcak güneşin keyfini çıkarmak için ellerinden geleni yaptı. Üzerinde beyaz bir erkek iç çamaşırı olan Cyrus üstsüz güneşlendi. Arkadaşı Thomas da bir ara şortunu çıkarırken objektiflere takıldı.



Emmy'de bir ilk... Tuba Büyüküstün finalde

Tuba Büyüküstün televizyon dünyasının Oscar'ları kabul edilen Emmy Ödülleri jürisi tarafından, şimdiden dünyanın en iyi 4 kadın oyuncusundan biri seçildi.

Büyüküstün; bu yıl 42.si düzenlenen ödüllerde finale kalan ilk Türk oyuncu oldu.

Ay Yapım’ın yapımcılığında 2013 yılında Star TV'de ekrana gelen “20 Dakika” dizisinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, bu dizideki performansıyla 42. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde finalist oldu.


Büyüksütün, En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde tüm dünyada 60 oyuncuyla yarıştı.Tuba Büyüküstün ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında Olivia Colman (İngiltere), Romina Gaetani (Arjantin) ve Bianca Krijgsman (Hollanda) ile rekabet edecek.

Ay Yapım imzalı Aşk-ı Memnu dizisinin Amerika’da gerçekleştirilen uyarlaması “Pasión Prohibida”’nın da Amerika’da yayınlanan yabancı dildeki televizyon programları arasında aday gösterildiği Emmy Ödülleri; 24 Kasım’da New York'ta düzenlenecek tören ile sahipleriyle buluşacak.


Köylülerden Tamer Karadağlı'ya tepki

Köylülerden Tamer Karadağlı'ya tepki

Bursa'nın Müşküle köyü yakınlarında geçirdiği motosiklet kazasında yaralanan Tamer Karadağlı ile arkadaşlarının kazaya yola dökülen zeytinyağının neden olduğu yönündeki açıklamalarına köylüler tepki göstererek "Litresi 15 lira olan zeytinyağı yola dökülür mü" dedi.

'Çocuklar Duymasın' adlı dizide oynayan Tamer Karadağlı, 11 Ekim Cumartesi günü motosikletli 35 kişilik arkadaş grubuyla gezmek için Bursa'nın İznik ilçesine geldi. Öğle yemeğini arkadaşının Darka'daki tesislerinde yiyerek şehir turu atan Tamer Karadağlı, daha sonraİstanbul 'a dönerken Müşküle Köyü yakınlarında 34 ES 1195 plakalı motosikleti ile virajı alamayınca düştü. Yaralanan Karadağlı, daha sonra helikopterle İstanbul'daki özel bir hastaneye götürüldü. İki bileği kırılan Karadağlı, hastanedeki tedavisinin ardından dün taburcu edildi.

Arkadaşları ve hastaneden taburcu olan Tamer Karadağlı'nın yaptıkları açıklamalarda kazanın yola dökülen zeytinyağından kaynaklandığını söylemeleri Müşküle köylülerinin tepkisini çekti. Müşküle Köyü Muhtarı Şemsettin Talan, yapılan açıklamaların kazayı duyup yardım için olay yerine koşan köylüleri üzdüğünü söyledi. Köylülerin Karadağlı helikoptere taşınırken yardımcı olduklarını da hatırlatan Talan, "Müşküle köylülerine teşekkür etmelerini beklerdik. 'Yola yağ dökmüşler' açıklaması hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor. Piyasada şu an zeytinyağının kilosu 15 TL'ye satılıyor. Kim yola yağ döker ki? Üstelik bölgede henüz yağ için zeytin sıkma mevsimi gelmedi. 15-20 gün sonra zeytin, yağ için sıkılmaya götürülecek" diye konuştu.

Müşküle köyünde oturan emekli öğretmen ve yazar Ercan Kavuk da, açıklamalara tepkisini sosyal medya üzerinden yaptı. Kavuk, bu tür açıklamaların kazayı örtbas etmek için yapıldığını savunarak, yola zeytinyağı dökülmediğini söyledi.

Bu arada, kazayla ilgili soruşturmayı sürdüren jandarma ekipleri yolda yağ tespit edildiğini ancak bunun zeytinyağı olup olmadığının belirlenmediğini kaydettiler. (DHA)

Jennifer'ın ergenlik pozları da çıktı

Jennifer'ın ergenlik pozları da çıktı

iCloud hesapları hacklenen ünlüler arasında yer alan Jennifer Lawrence'ın yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

Ancak bu fotoğraflar, güzel yıldızın ergenlik dönemine ait...Şu an 24 yaşında olan Jennifer Lawrence'ın, kilolu hali gözlerden kaçmadı.


Fil İzmir'e kardeş geldi!...


Fil İzmir'e kardeş geldi!...

Şubat 2011’de Türkiye’deki ilk fil doğumuna sahipliği yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, önceki gün bu heyecanı ikinci kez yaşadı.

İHA'nın haberine göre dünyada nesli tehlike altında olan Asya fillerinin 4 yıl içinde İzmir’de ikinci kez doğum yapması, büyük mutluluk yaşattı. 102 kilo ağırlığındaki dişi yavrunun ismi henüz konulmadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı, Avrupa’nın sayılı hayvanat bahçeleri arasında gösterilen Türkiye’nin ilk Doğal Yaşam Parkı, ilklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Takvimler 5 Şubat 2011’i gösterdiğinde tarihi doğuma sahne olan parkta, fil Begümcan ve Winner çiftinin ilk yavruları dünyaya geldi. Türkiye’de doğan ilk fil olma özelliği taşıyan ve ismi düzenlenen anketle “İzmir” olarak belirlenen yavru, parkta büyük sevince neden oldu. Doğal Yaşam Parkı’nda yaklaşık 4 yıl sonra aynı sevinç tekrar yaşandı. Doğduğu günden itibaren büyük ilgi gören İzmir’e önceki gece saat 21.55’te'kardeş' geldi. 21 aylık gebelik süresini tamamlayan Begümcan, park bünyesinde kurulan komisyonun gözetiminde yeni yavrusunu dünyaya getirdi. Sevimli yavru, doğduğu ilk dakikalardan itibaren park çalışanlarını kendisine hayran bıraktı.

MUTLULUĞUN RESMİ

Begümcan’ın gebeliğine ilişkin belirtilerin başlaması üzerine Doğal Yaşam Parkı bünyesinde uzman personelden oluşan bir komisyon kuruldu. Begümcan’ın her hareketini aylar öncesinden izleyerek raporlayan komisyon, anne filin hareketlerinin yavaşlaması üzerine doğumun yaklaştığını belirledi. İçgüdüsel olarak barınağın “İzmir’i dünyaya getirdiği noktasına” giden Begümcan, doğum sürecine girdi. Başarılı geçen doğumun ardından yavrusunun yanından bir an olsun ayrılmayan Begümcan’ın doğum sonrasında gözlerinden akan yaş “mutluluğun resmi” olarak fotoğraflara yansıdı.

102 KİLOLUK MİNİK YAVRU

Doğum sırasında ayrı bir bölüme alınan Doğal Yaşam Parkı’nın ilk göz ağrısı yavru fil İzmir de kardeşinin dünyaya gelmesini meraklı gözlerle izledi. Yavrunun doğumun ardından hemen hareketlenmesi ve annesinden süt emmeye başlaması üzerine rahatlayan uzman ekibin yaptığı kontrolde, 102 kiloluk dişi yavrunun oldukça sağlıklı olduğu belirlendi. Park yetkilileri, yavrunun bir süre daha anne sütüyle besleneceğini, doğum sırasında güç kaybeden Begümcan için özel diyet uygulanacağını belirtti. Yeni doğan yavruyla birlikte Doğal Yaşam Parkı’nda fil ailesinin birey sayısı 4’e yükseldi. Sevimli filin ismi henüz belirlenmedi.

18 yaşındaki Begümcan, henüz 2 yaşındayken Hindistan Cumhurbaşkanı’nın hediyesi olarak İzmir’in unutulmaz fili Pak Bahadır’a arkadaşlık etmesi için 1998 yılında İzmir’e getirildi. 21 Temmuz 2007 günü Pak Bahadır’ın hayatını kaybetmesi üzerine, bir yıl sonra bu kez İsrail Ramat Gan Hayvanat Bahçesi’nden 6 yaşındaki Winner Fuar Hayvanat Bahçesi’ne getirildi. Kısa süre sonra Sasalı’daki Doğal Yaşam Parkı’nın açılmasının ardından Begümcan ve Winner, 15 bin metrekarelik yeni yaşam alanlarına taşındı. Parkın, vahşi doğadaki yaşam alanlarını aratmayacak ortamına kısa sürede alışan Begümcan ve Winner’ın 2011 yılında ilk yavruları İzmir, ondan yaklaşık 4 yıl sonra ise ikinci yavruları dünyaya geldi. Yetkililer, dünyada nesli tükenme tehdidi altındaki hayvanlar listesinde gösterilen Asya fillerinin Doğal Yaşam Parkı’nda doğum yapmasının park koşullarının vahşi yaşama uygunluğundan kaynaklandığını belirtti.

Olcan'ın Galatasaray'a gelme sebebi popçu Bengü

Olcanın Galatasaraya gelme sebebi popçu Bengü |  görsel 1
Sezon başında Trabzonspor'dan Galatasaray'a gelen Olcan Adın'ın, popçu sevgilisi Bengü ile rahat görüşebilmek için sarı kırmızılı takımı seçtiği ileri sürüldü.



Trabzonspor camiasının bütün ısrarlarına rağmen bordo mavili kulüpten ayrılarak Galatasaray'a gelen Olcan Adın'ın bu transferinin perde arkasından sürpriz bir isim çıktı.

Milliyet Cadde'nin iddiasına göre; milli futbolcu uzun süredir popçu Bengü ile beraber. Olcan'ın, Bengü ile rahat görüşebilmek için Trabzon'da kalmayıp Galatasaray'a geldiği ileri sürüldü.

Ölmeden önce son maçını oynayacak

Ölmeden önce son maçını oynayacak |  görsel 1
Beyninde tümör bulunan ve ameliyatı imkansız olduğu için ölümü bekleyen NCAA oyuncusu Lauren Hill'in, "Ölmeden önce son bir kez maç oynamak istiyorum" arzusu yerine getirildi. Takımının maç tarihi öne çekildi.

Basketfaul'un haberine göre; NCAA'in 3. lig takımlarından Mount Saint Joseph'te oynayan Lauren Hill'in yaşamı, beyninde tümör tespit edilmesiyle büyük bir drama dönüştü. Ameliyatı imkansız olduğu için ölümü beklemek zorunda olan 19 yaşındaki Hill, takım yöneticileriyle görüşerek, "Ölmeden önce son bir kez maç oynamak istiyorum" dedi. Mount Saint Joseph yetkilileri de NCAA yönetimiyle görüşerek, Hiram takımıyla oynayacakları karşılaşmayı, diğer maçlardan iki hafta önce, 2 Kasım'a aldırdı.

ABD basınına duygularını anlatan Lauren Hill, öleceğini bildiğini ve ölümden korkmadığını söylüyor ve "Benim asıl korkum yakınlarımın üzüntüsü" diyor.

Acı gerçeği öğrendikten sonra yaşamını değiştirmediğini ve yapmaktan hoşlandığı şeyleri yapmaya devam ettiğini ifade eden Hill, "Ölene kadar ölümü düşünmeden yaşayacağım." mesajını veriyor. Radikal

Belfie akımı başladı

Belfie akımı başladı |  görsel 1
Model Amber Rose, Instagram sayfasında paylaştığı bir pozuyla sosyal medyada günün en çok konuşulan kişilerinden biri haline geldi.

30 yaşındaki Amber Rose, iyice kazıttığı saçlarına boyayla yaptırdığı kalp şeklindeki desenleri göstermek amacıyla çektirdiği fotoğrafını Instagram sayfasında yayınladı. Ancak bu pozu verirken üzerine giydiği ve kalçalarını gözler önüne seren mayo tartışma yarattı. Birçok kişi "Bu poz yüzünden kimse saçına bakmaz" yorumunu yaptı.

Tayyip Erdoğan'ı Orhan Kılıç oynayacak

Tayyip Erdoğanı Orhan Kılıç oynayacak |  görsel 1

17 Aralık sürecini anlatan yeni bir sinema filmi çekiliyor. “Kod Adı K.O.Z.” adlı yapımda dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Orhan Kılıç canlandıracak.

Senaryo ve yapım çalışmaları bir yıldır devam eden, yapımcılığını Parantez Film şirketinin üstlendiği “Kod Adı K.O.Z.”un çekimleri, kasım ayında başlıyor. Ülke gündemini yakından ele alan, 17 Aralık operasyonu sürecini anlatan filmde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ünlü oyuncu Orhan Kılıç canlandıracak.




Dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, şimdi Cumhurbaşkanı....

ŞUBAT'TA VİZYONDA
Oyuncu kadrosunda Hazım Körmükçü, Turgay Tanülkü ve Tolga Karel’in de yer aldığı “Kod Adı K.O.Z.”un yapımcısı ise Uğur Yalçınkaya. Senaryosunu Parantez Yazı Grubu’nun yazdığı filmin Şubat ayında vizyona girmesi planlanıyor. Film için yarın Ritz Carlton Otel’de basın toplantısı düzenlenecek. Toplantıya yapımcısından yönetmeni ve oyuncularına kadar tüm film ekibi tam kadro katılacak.


Daha önce Mehmet Akif Ersoy ve şehir edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı canlandıran Orhan Kılıç, bu kez Recep Tayyip Erdoğan olarak seyirci karşısına çıkacak.

(Sinem Vural / Hürriyet)

15 Ekim 2014 Çarşamba

Boşanma sonrası şok karar

Magazin gündeminden başlıklar: 15 Ekim 2014
Erdal Acar'dan ihanet ve şiddet yüzünden boşanan Emel Acar, kızlık soyadı 'Yıldırım'ı kullanmak için dava açtı. Modacı, sosyal medya hesaplarındaki 'Acar' ismini de kaldırdı.

Türkiye'nin en zengin ve çapkın adamlarından Erdal Acar ile 19 yıl önce evlendi. Bu evliliğinden 2 çocuk sahibi oldu, yıllarını ailesine adadı. Defalarca eşinin ihanetlerine göz yumdu, çünkü onun tek isteği ailesini bir arada tutmaktı. Ancak Emel Acar, bir gece eve alkollü gelip kendisine şiddet uygulayan eşine daha fazla katlanamadı. Geçtiğimiz ay 5 dakikada 19 yıllık evliliğini noktalayan ünlü iş adamından tek kuruş talep etmeyerek de hem gururunu hem de öfkesini gözler önüne serdi.

GÖRMEK İSTEMİYOR
Emel Acar, bununla da yetinmedi. Moda dünyasında kendisine başarılı bir yer edinen Emel Hanım, 19 yıllık eşinin soyadını da artık kullanmama kararı aldı. Mahkemeye başvurarak kızlık soyadı 'Yıldırım'ı kullanmak istediğini belirten güzel modacı, sosyal medya hesaplarından da 'Acar' ismini kaldırdı. Bu arada ailesinin yanında İzmir'de olan Emel Yıldırım'ın eski eşinin telefonlarına çıkmadığı ve Erdal Acar'la asla görüşmek istemediği öğrenildi.

TEK KURUŞ ALMADI
Eski eşine çok kızgın olan Emel Yıldırım, ülkenin en zengin işadamları arasında olan Erdal Acar'dan boşanırken de hiçbir maddi ve manevi talepte bulunmayarak şaşırtmıştı.

Kaynak: Takvim