18 Ağustos 2014 Pazartesi

Ünlü sevgililere reklam teklifleri yağıyor


Ünlü sevgililere sürpriz teklif! |  görsel 1
Ekranın ünlü oyuncusu Merve Boluğur, "Mazlum Kuzey" filmiyle oyunculuğa göz kırpan şarkıcı sevgilisi Murat Dalkılıç’la aynı projede rol alması için reklam teklifleri almaya başladı.
 
Akşam Life'da yer alan habere göre yaklaşık bir yıldır birlikte olan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç’ın mutlu giden ilişkisi marka sahiplerine de ilham kaynağı oldu. Geçtiğimiz günlerde Mazlum Kuzey filminde doktor rolü oynadığı haberleri basında yer alan Dalkılıç, oyunculuğa da göz kırptığını bu rolle gösterince sevgilisi Merve Boluğur’la aynı projede yer alması için teklif almaya başladı. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Dalkılıç’ın tekliflere sıcak baktığı ve oyunculukta zaten kendisini kanıtlayan sevgilisi Boluğur’la uzun vadeli işlerde de oynayabileceği öğrenildi.

Âşıklar arasında moda

Daha önce Sinem Kobal- Arda Turan, Çağla Şikel- Emre Altuğ, Mustafa Sandal- Emina Sandal, Necati Şaşmaz- Nur Fettahoğlu gibi birçok isim aynı projede birlikte rol almıştı. Uzun süreli ilişkiler yaşayarak halk tarafından kabullenilen ünlülerin oynadığı reklam filmlerinin de ses getirerek ürün satışlarında artış yaşattığı biliniyor.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder